Μέλη του “Ρουβίκωνα” πέταξαν τρικάκια στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη | Photos

Μέλη του «Ρουβίκωνα» πέταξαν τρικάκια στο σπίτι του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη όπως όπως γνωστοποιήθηκε από ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Για “αντιδημοκρατική, τραμπούκικη και φασιστική επίθεση” έκανε λόγο ο Στ. Πέτσας.

Συγκεκριμένα τα μέλη του «Ρουβίκωνα» έφθασαν έξω από το σπίτι του υπουργού και πέταξαν τρικάκια. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή ενώ πριν από λίγο ανέβασαν ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου σχετικά με την ενέργειά τους.

Για “αντιδημοκρατική, τραμπούκικη και φασιστική επίθεση” έκανε λόγο  για το συμβάν ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωποος Στέλιος Πέτσας.

Η ανακοίνωση Πέτσα

«Το σπίτι του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη δέχθηκε σήμερα, ανήμερα μιας σημαντικής ημέρας για τη Δημοκρατία μας, αντιδημοκρατική επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβικωνα. Τέτοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση. Οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν και η έννομη τάξη αποκαθίσταται. Είναι υποχρέωση όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να το δείξουν εμπράκτως καταδικάζοντας τέτοιες επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της».

Πηγή: news247.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ