Μέγκαν Μαρκλ: Το άγνωστο παρατσούκλι που της έχει δώσει ο βασιλιάς Κάρολος

μέγκαν-μαρκλ-το-άγνωστο-παρατσούκλι-π-1540275

Ένα κρυφό παρατσούκλι έχει για την Μέγκαν Μαρκλ ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας, Κάρολος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ένα νέο βιβλίο για τα μυστικά της βασιλικής οικογένειας.

Το παρατσούκλι που επέλεξε ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ προήλθε από την άμεση συνειδητοποίηση εκ μέρους του, σύμφωνα με το βιβλίο The New Royals από την Κέιτ Νίκολ, ότι η Μέγκαν Μάρκλ θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ό,τι και αν της συνέβαινε.

Με αυτό το σκεπτικό και την παραδοχή, αξιολογώντας την «σκληράδα και την αντοχή» της Μέγκαν Μαρκλ, ο Κάρολος, ο οποίος όταν γνώρισε την σύζυγο του δευτερότοκου γιου του, του πρίγκιπα Χάρι, επέλεξε για την Μέγκαν Μαρκλ το παρατσούκλι Tungsten.

Ο όρος αυτός αφορά ένα σπάνιο χημικό στοιχείο, το Βολφράμιο, που είναι γνωστό για την αντοχή και την ανθεκτικότητά του και το οποίο το περιοδικό Live Science έχει χαρακτηρίσει ως «ένα από τα πιο σκληρά πράγματα» στον πλανήτη.

Το παρατσούκλι, σύμφωνα με την συγγραφέα του βιβλίου, ο Κάρολος το επέλεξε ακόμα και πριν ο πρίγκιπας Χάρι να παντρευτεί τη Μέγκαν Μάρκλ.

Όπως αναφέρεται στο βίβλιο, αποσπάσματα από το οποίο δημοσιεύθηκαν στο E!Online, στην πρώτη της εμφάνιση στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι, του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ σε εκδήλωση τον Φεβρουάριο του 2018 «η Μέγκαν Μαρκλ ήταν το αστέρι της τετράδας αυτής».

«Ήταν λαμπερή, παθιασμένη και χαρούμενη, χρησιμοποιώντας όλες τις ικανότηετς που είχε αποκτήσει από τα χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας για να παρουσιάσει τις θέσεις της. Ήταν μια στιγμή αφύπνισης για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ όταν αντιλήφθηκαν ότι η Μέγκαν ήταν πολύ εντυπωσιακή, με αυτοπεποίθηση και ικανότητες» είπε μια πηγή στη συγγραφέα του βιβλίου.

Η ίδια πηγή είπε ότι η αυτή η εμφάνιση του 2018 ήταν η στιγμή κατά την οποία ο σημερινός πρίγκιπας της Ουαλίας και η σύζυγός του, «έπρεπε να ανεβάσουν ρυθμούς».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook