Μέγιστη πατέντα στα Χανιά! Κινητό μπαρ έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά την καραντίνα σε πάρτι στο Ακρωτήρι | Photos

μέγιστη-πατέντα-στα-χανιά-κινητό-μπαρ-1067711

Η Cretan Luxury Services του Νικόλα Τζατζάνη είναι η μοναδική εταιρία διοργάνωσης πολυτελών εκδηλώσεων και περιηγήσεων αυστηρά στα πλαίσια του θεματικού τουρισμού με απώτερο στόχο την προβολή της Κρήτης με έναν μοναδικό τρόπο.

Το «ποδαρικό» στις εκδηλώσεις της Cretan Luxury Services για την μετά καραντίνας εποχή έγινε με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο, καθώς πραγματοποιήθηκε ένα πάρτι γενεθλίων σε υπερπολυτελή βίλα στην περιοχή του Ακρωτηρίου που φιλοξενεί vip τουρίστες από όλον το κόσμο.

Οι 65 καλεσμένοι γνωστής δικηγόρου που γιόρτασε τα γενέθλιά της, διασκέδασαν δίπλα στην πισίνα υπό τους ήχους του σαξοφώνου από τον Γιώργο Βενετούλια και αργότερα με μουσικές από τις δεκαετίες -’80 – ’90 μέχρι και σήμερα

Την παράσταση ωστόσο, την έκλεψε ο στενός του συνεργάτης και φίλος της Cretan Luxury Services Λευτέρης Μπρούπης, βραβευμένος bartender και ιδιόκτητης ενός πλήρως εξοπλισμένου κινητού bar!
Όπως ήταν φυσικό, οι καλεσμένοι εντυπωσιασμένοι από την όψη του βαν (ένα Ford Transit του 1950) απόλαυσαν το ποτό τους αλλά και τα μοναδικά κοκτέιλ που φτιάχνει ο ταλαντούχος bartender, ο οποίος έχει εμπνευστεί από τα κρητικά βότανα!

Το φορητό μπαρ λέγεται Alchemist και είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ που μπορεί να πάει παντού και να υποστηρίξει οποιοδήποτε event, κοινωνικό ή επαγγελματικό σε κάθε μέρος της Ελλάδας, κάνοντας αλχημείες με αρωματικά και φρουτώδη cocktails, αναδεικνύοντας πάντα τις Κρητικές επιρροές!

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα ποδαρικό έκανε στην Γραμβούσα και στο Μπάλο πολυτελές κότερο με vip τουρίστες που διοργάνωσε η Cretan Luxury Services του Νικόλα Τζατζάνη με ζωντανή ελληνική μουσική (μπουζούκι – κιθάρα) εν πλω την ώρα που οι τουρίστες απολάμβαναν εδέσματα αυστηρά από την κρητική κουζίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα υπερπολυτελή καταλύματα της Κρήτης ήδη έχουν μεγάλη ζήτηση από vip τουρίστες οι οποίοι είχαν κανονίσει τις διακοπές τους σε Ιταλία και Ισπανία αλλά λόγο των συνθηκών επέλεξαν την Κρήτη.

zarpanews.gr

One thought on “Μέγιστη πατέντα στα Χανιά! Κινητό μπαρ έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά την καραντίνα σε πάρτι στο Ακρωτήρι | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook