Μεγάλο βραβείο σε πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο των Χανίων | Photos

μεγάλο-βραβείο-σε-πολυτελές-πεντάστε-1551801

Το ξενοδοχείο La Mer Resort & Spa του ομίλου Γελασάκη βραβεύτηκε πρόσφατα με το βραβείο “Top Travel Ads Performance” στα Crete Annual Partner Awards 2022 της Expedia Group.

Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Εύη Γελασάκη στo Coctail Event που διοργάνωσε η ομάδα Market Management της Expedia Group στο χώρο του Carte Postale, με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Η διάκριση αυτή ήταν επακόλουθο της κορυφαίας απόδοσης που είχε η στρατηγική πωλήσεων του ξενοδοχείου σε συνεργασία με τους Loguers, καθώς και της προτίμησης που έδειξαν οι ταξιδιώτες στο ξενοδοχείο τη φετινή τουριστική σεζόν.

Το La Mer Resort & Spa είναι ένα “adults only” πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο που χαρακτηρίζεται από το σύγχρονο και πρωτότυπο σχεδιασμό του. Διαθέτει 76 δωμάτια, 24 από τα οποία έχουν υπαίθρια τζακούζι, μια εκπληκτική πισίνα γλυκού νερού και ένα υπερσύγχρονο κέντρο spa, με εσωτερική πισίνα. Το Resort διαθέτει ακόμη pool bar και à la carte εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα. Επιπλέον, το La Mer Resort & Spa φιλοξενεί συνεδριακό τουρισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αφού διαθέτει αίθουσες και υποδομές για συνέδρια και εκδηλώσεις από 25 ως 220 άτομα, ανάλογα τις ανάγκες.

Το La Mer Resort & Spa βραβεύεται κάθε χρόνο με “Blue Flag” και “Green Key” και οι κάτοχοι ηλεκτρικών ή υβριδικών οχημάτων μπορούν μέσω της έξυπνης εφαρμογής Protergia Charge App να φορτίζουν τα οχήματά τους στο parking του ξενοδοχείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook