Μεγάλη βράβευση στον Μανούσο Καπάκη για την προσφορά του στον τουρισμό των Χανίων | Photos+Video

μεγάλη-βράβευση-στον-μανούσο-καπάκη-γ-946142

Έναν γνωστό Χανιώτη που δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στον ξενοδοχειακό χώρο, βράβευσε ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης το βράδυ της Τετάρτης στο Ηράκλειο.

Ο λόγος για τον κ. Μανούσο Καπάκη, ο οποίος ήταν ο μοναδικός ξενοδόχος από την Δυτική Κρήτη που βραβεύτηκε για την προσφορά του στον τουρισμό.

Την απονομή του βραβείου στον κ. Καπάκη έκανε ο κος Κωστής Μπαντουβάς, μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου.

O κ. Καπάκης με δηλώσεις του στο zarpanews.gr, αφού ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για την τιμητική βράβευση είπε χαρακτηριστικά: «Αν και πάντα δηλώνω γιατρός, σήμερα βραβεύτηκα για το ξενοδοχείο το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί το 2001. Την βράβευσή μου όμως δεν την αισθάνομαι ως μια βράβευση σε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία των Χανίων, αλλά ως προς την συμβολή μου στην οικονομία της τοπικής κοινωνίας και την δημιουργία σχεδόν 400 θέσεων εργασίας»

Δείτε ολόκληρη την δήλωση του κ. Καπάκη στο παρακάτω βίντεο:

Η απονομή διοργανώνεται κάθε Οκτώβριο από τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, του οποίου τα μέλη διακινούν το σύνολο σχεδόν του τουρισμού της Κρήτης και που γίνεται φέτος 43 ετών.

Η λαμπερή βραδιά ξεκίνησε με την απονομή του βραβείου «Ιωάννης Ρασιδάκης» (στη μνήμη του πρώτου Προέδρου του Συνδέσμου), στους καλύτερους υπαλλήλους τουριστικών γραφείων για το 2019 και στη συνέχεια στους πρωτεργάτες Ξενοδόχους της Κρήτης αλλά και στους υποστηρικτές του τουρισμού.

Ωστόσο πραγματοποιήθηκε και μία ακόμα ειδική βράβευση στον Σύλλογο Εργαζομένων Πολιτικής Αεροπορίας του αεροδρομίου «Ν. Καζαντζάκης», οι υπάλληλοι του οποίου ήταν οι μοναδικοί που δεν απήργησαν τις δύσκολες μέρες επιστροφής των πελατών της Thomas Cook τις ημέρες που πτώχευσε η εταιρία.

Τέλος, βραβεύτηκε η Aegean ως υποστηρικτής της χρονιάς του τουρισμού της Κρήτης, καθώς ήταν η αεροπορική εταιρία που συνέδεσε την Κρήτη και στα 3 αεροδρόμια με 76 πόλεις μόνο στο εξωτερικό και με 8.250 πτήσεις (εσωτερικού και εξωτερικού) και σύνολο 650.000 επιβατών της σαιζόν. Τα παραπάνω στοιχεία κατατάσσουν την Aegean ως τον μεγαλύτερο και κυριότερο μεταφορέα Τουρισμού στην Κρήτη.

zarpanews.gr

One thought on “Μεγάλη βράβευση στον Μανούσο Καπάκη για την προσφορά του στον τουρισμό των Χανίων | Photos+Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook