Μεγάλη ταλαιπωρία για Χανιώτισσα – Καλούσε όλη μέρα στα ΤΟΜΥ για ραντεβού και δεν το σήκωσε κανείς

μεγάλη-ταλαιπωρία-για-χανιώτισσα-κα-1117617

Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασε Χανιώτισσα, η οποία προσπαθούσε όλη την ημέρα να κλείσει ραντεβού σε μονάδα υγείας και εν τέλει, δεν τα κατάφερε.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλει στο zarpanews.gr η κα Σ.Ρ χρειάζεται να κάνει έναν υπέρηχο και στις 26 Νοεμβρίου (όταν και άνοιξε η γραμμή για τα ραντεβού) κάλεσε στα ΤΟΜΥ προκειμένου να προγραμματίσει την εξέτασή της.

Ωστόσο, η κα Σ.Ρ δεν κατάφερε ποτέ να επικοινωνήσει με κάποιον υπάλληλο από την γραμματεία καθώς όπως λέει η ίδια, καλούσε από τις 8 το πρωί της Παρασκευής έως το απόγευμα και δεν το σήκωσε κανείς.

«Δεν έπιασε ποτέ γραμμή, είχαν ανοιχτό το τηλέφωνο για να μην χτυπάει» είπε. «Τώρα θα χρειαστεί να πάω σε εξωτερικό ιατρείο για τον υπέρηχο και θα πληρώσω. Αλλά γιατί να πληρώσω εφόσον έχω το δικαίωμα για πρόσβαση στην δημόσια υγεία; Και αν ήταν κάποιος άλλος στην θέση μου, που δεν είχε την οικονομική δυνατότητα τι θα έκανε;» αναρωτήθηκε.

Σήμερα, η κα Σ.Ρ κατάφερε να επικοινωνήσει με την γραμματεία του ιδρύματος και ενημερώθηκε πως όλα τα ραντεβού για τον επόμενο μήνα είναι κλεισμένα. Επομένως θα χρειαστεί να αναζητήσει κάποιο ιδιωτικό ιατρείο.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που κάποιος αναφέρει ανάλογο περιστατικό καθώς στο παρελθόν τα παράπονα έχουν καταγγελθεί στο zarpanews.gr για τις γραμμές των ραντεβού σε δημόσια ιδρύματα, είναι πολλά.

5 thoughts on “Μεγάλη ταλαιπωρία για Χανιώτισσα – Καλούσε όλη μέρα στα ΤΟΜΥ για ραντεβού και δεν το σήκωσε κανείς

  1. νεα δημοκρατια θελατε, αδωνη θελατε που εκλεινε νοσοκομεια και αποτελειωνε την πρωτοβαθμια φροντιδα υγειας μαζι με την αφισοκολλητρια του την παγωνη. καλα να παθετε φορολογουμενοι της πλακας.

    1. ΟΙ ΤΟΜΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ) ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΣΤΗΝ ΤΟΜΥ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ. ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΙΚΑ ΣΕ ΤΟΜΥ.
      Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΖΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ

  2. δηλαδή συγνώμη τώρα, αυτή ήθελε με τη πρώτη μέρα να πιάσει και γραμμή. Δηλαδή πού νομίζει ότι τηλεφωνάει στο σπίτι της. ε μην είμαστε και πλεονέκτες … ΔΗΜΟΣΙΟ είναι …

  3. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
    ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΕΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΑΣΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook