Μεγάλη προσοχή στην Εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου: Συνεχείς κατολισθήσεις προκαλούν πρόβλημα στην κυκλοφορία | Photos

μεγάλη-προσοχή-στην-εθνική-οδό-χανίων-820199

Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις τους θα πρέπει να δίνουν οι οδηγοί που κινούνται στην Εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνης, όπου μετά τις τελευταίες καταστροφικές βροχοπτώσεις, έχουν προκληθεί αλλεπάλληλες κατολισθήσεις σε μεγάλο μέρος της.

Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης, έγινε κατολίσθηση λίγο μετά το 13ο χλμ. στα Μεγάλα Χωράφια, που προκάλεσε την εκ περιτροπής κίνηση των οχημάτων για λίγη ώρα, ενώ το ίδιο σημειώθηκε και στο Πλατάνι.

Επίσης μικρή κατάπτωση βράχων σημειώθηκε στο Καλάμι, ωστόσο χωρίς να προκαλέσει σε πρώτη φάση πρόβλημα στην κυκλοφορία, ωστόσο εγείρεται ανησυχία για το άμεσο μέλλον.Υπενθυμίζουμε στα Μεγάλα Χωράφια έχει πραγματοποιηθεί καθίζηση σε σημαντικό μέρος του δρόμου και πραγματοποιείται εκ περιτροπής κυκλοφορία με την ύπαρξη φωτεινής σήμανσης (φανάρια) στο σημείο.

zarpanews.gr

One thought on “Μεγάλη προσοχή στην Εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου: Συνεχείς κατολισθήσεις προκαλούν πρόβλημα στην κυκλοφορία | Photos

  1. ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ( ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΕΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΝΩΝ, ΔΕΝΔΡΟΦΥΕΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΣΩΣΤΑ ΕΙΔΗ ΔΕΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΪ ΤΗΣ ΟΔΟΥ, ΦΩΤΙΣΜΟΣ) ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΠΛΕΟΝ. Ο ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΑΝ ΚΑΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ, ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΟΚΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΓΟ. ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ ΜΕ ΦΙΛΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΛΛΑ Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ.
    Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Η ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ( ΔΡΟΜΟΣ ΟΜΑΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΣΑΜΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ) ΔΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΔΕ ΣΑΣ ΠΙΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΡΑ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΡΕΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΗ.
    Υ/Γ: καποιοι που βγαινουν και κλαψουριζουν γιατι τους εκραξαν οι κατοικοι του Αλικιανου ας το σταματησουν γιατι προσωποποιούνται και στοχοποιούνται χωρις λογο απο μόνοι τους.
    ευχαριστω για τη φιλοξενία της άποψης μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook