Μεγάλη, μεσαία ή μικρή: Πες μου τι τσάντα κρατάς να σου πω ποια είσαι

μεγάλη-μεσαία-ή-μικρή-πες-μου-τι-τσάντ-950409

Εσύ τι τσάντα κρατάς όταν βγαίνεις έξω; Και δεν εννοώ σε μια ιδιαίτερη περίσταση, ένα βράδυ που σχεδόν όλες μας κρατάμε ένα clutch, ένα βραδινό τσαντάκι το οποίο ταιριάζει με την περίσταση. Εννοώ, τι τσάντα συνηθίζεις να κρατάς την ημέρα.

Η κάθε γυναίκα κρατά την τσάντα της ανάλογα με το χαρακτήρα της. Ακραίο; Καθόλου. Αν άλλωστε δεν υπήρχε αυτός ο διαχωρισμός, δεν θα υπήρχαν και διαφορετικά μεγέθη στις τσάντες. Θα ήταν όλες ίδιες. Κάθε γυναίκα έχει τον τύπο της, κάθε γυναίκα έχει την τσάντα της. Εσύ; Τι τύπος είσαι;

Επομένως, υπάρχουν γυναίκες οι οποίες κρατούν μεγάλες τσάντες και μια τέτοια είμαι εγώ. Με μια μεγάλη τσάντα, αν εξαιρέσουμε το θέμα του στυλ, αισθάνεσαι ασφάλεια. Μπορείς να χωρέσεις μέσα τα πάντα. Ότι χρειάζεσαι αλλά και δεν χρειάζεσαι κάθε μέρα. Η μεγάλη τσάντα θα σε κάνει να νιώσεις ότι δεν σου λείπει τίποτα. Μπορείς να έχεις μέσα τα καλλυντικά σου, το πορτοφόλι σου, την ατζέντα σου, τα γυαλιά σου, τα κλειδιά σου, κάποιο snack, φορτιστή ή power bank και ο κατάλογος δεν τελειώνει.

Οι γυναίκες που κρατούν μεσαίου μεγέθους τσάντες, έχουν λιγότερη ανασφάλεια. Δηλαδή ναι μεν, αλλά. Επίσης, συνήθως, οι μεσαίου μεγέθους τσάντες, έχουν μεγάλη γκάμα και επομένως μπορείς να βρεις πολύ κομψά κομμάτια. Απλώς θα πρέπει να περιορίσεις τις υπερβολές, ας πούμε δε γίνεται να έχεις μαζί σου τέσσερα κραγιόν στο νεσεσέρ των καλλυντικών αλλά δυο ας πούμε, ή τις ζεστές ημέρες θα πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στη βεντάλια σου ή στο σπρέι νερού γιατί και τα δυο δεν χωρούν.

Τέλος, αυτά τα υπέροχα κορίτσια τα οποία κρατούν μικρά τσαντάκια με τα απολύτως απαραίτητα, τους δίνω συγχαρητήρια, εκτός αν αυτά τα τσαντάκια είναι μαγικά σαν του Sport Billy και χωράνε μέσα τα πάντα χωρίς να το ξέρω. Οι γυναίκες λοιπόν με τα πολύ μικρά τσαντάκια που κουβαλάνε τα απολύτως απαραίτητα, είναι οι πιο ανέμελες. Κλειδιά, λεφτά, κινητό φύγαμε. Προσωπικά αυτό τον άθλο τον πραγματοποιώ μόνο κάποια βράδια που δε μπορώ να κάνω διαφορετικά.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook