Μεγάλη επιτυχία για τον Χανιώτικο αθλητισμό – Ο ΑΟΚ στην Β’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ

μεγάλη-επιτυχία-για-τον-χανιώτικο-αθλ-1051020

Για «ένα όνειρο δεκαετιών που γίνεται πραγματικότητα», κάνει λόγο ο ΑΟΚ Χανιά μετά την ανακοίνωση της ΕΟΚ που επισφράγισε την άνοδο της χανιώτικης ομάδας στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «στην σημερινή της (3/6), συνεδρίαση η Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΟΚ, κατόπιν επανεξέτασης της βαθμολογικής κατάταξης των 1ου και 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, αποφάσισε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Β’ Εθνική κατηγορία Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 αποκτούν και οι εξής ομάδες, πέραν όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί: Α.Ο. ΑΧΑΓΙΑ 82., ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ και Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Επίσης, η Ε.Ε. αποφασίζει ότι στη περίπτωση που ομάδα Κ.Α.Ε. της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών δεν δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα αυτής της Κατηγορίας δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 Εθνική κατηγορία, παρά μόνο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ως αθλητικό σωματείο»

«Η ομάδα μας μετά την σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ παίρνει μαζί με άλλες 4 ομάδες την άνοδο και από την επόμενη σεζόν ο ΑΟΚ Χανιά θα εκπροσωπήσει την πόλη μας στην Β’ Εθνική!», σημειώνεται χαρακτηριστικά από το χανιώτικο σύλλογο, ο οποίος αντιδρά με αυτό τον τρόπο μετά τα ευχάριστα νέα που προέκυψαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook