Μεγάλη επιτυχία για το πρώτο Dog Beach Party των Χανίων | Photos

μεγάλη-επιτυχία-για-το-πρώτο-dog-beach-party-των-χα-1087975

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές στις δώδεκα το μεσημέρι το πρώτο dog beach party στα Χανιά. Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και συνέτεινε στη μεγάλη επιτυχία της γιορτής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου «Η προστασία των ζώων»:

«Το πάρτυ ήταν μια γιορτή ζώων με την οποία θέλαμε συμβολικά να τονίσουμε ότι τα ζώα δε μολύνουν τις παραλίες καθώς το Υπουργείο Ναυτιλίας καθυστερεί υπερβολικά να απαντήσει στο τεκμηριωμένο αίτημα της ΠΦΠΟ για την άρση της απαγόρευσης λουσίματος στη θάλασσα των κατοικιδίων-εφόσον τηρούνται οι σύννομες προυποθέσεις.

Από νωρίς,πολλοί συμπολίτες μας μας συγκεντρώθηκαν δίπλα στην κεντρική παραλία των Αγίων Αποστόλων με τα κατοικίδιά τους,τα οποία ήταν με λουράκι και το απαραίτητο βιβλιάριο υγείας.

Στο χώρο υπήρχαν πολύχρωμα μπαλόνια και bazaar για την ενίσχυση του συλλόγου μας.

Μέλος του συλλόγου μας και θετική εκπαιδεύτρια απαντούσε στις απορίες των κηδεμόνων ενώ μοιράστηκε άφθονο ενημερωτικό υλικό.

Στις δώδεκα και μισή το πάρτυ άρχισε!!!

Με κεντρικό σύνθημα “κολυμπάμε,δεν κατουράμε”,οι τετράποδοι φίλοι μας χωρισμένοι σε ομάδες διαγωνίστηκαν διεκδικώντας το βραβείο τους.

Βραβεύσαμε τον πιο δεινό,τον πιο ατρόμητο και τον πιο φοβιτσιάρη κολυμβητή.Τα ζώα κολυμπώντας με τους κηδεμόνες τους,δημιούργησαν ενθουσιασμό στο κοινό και το κλίμα ήταν πολύ χαρούμενο.

Πρωταθλητές βέβαια,αναδείχτηκαν τα λαμπραντόρ,δικαιώνοντας τη φήμη τους ως λάτρεις του νερού.

Δεν δημιουργήθηκε κανένα επεισόδιο και οι τουρίστες που ήταν στην παραλία,δήλωναν ενθουσιασμένοι από την πρωτοβουλία του συλλόγου.Κανένας λουόμενος δε διαμαρτυρήθηκε.Ο μόνος που διαμαρτυρήθηκε έντονα,ήταν ο ναυαγοσώστης της κεντρικής παραλίας γιατί φοβήθηκε ότι τα ζώα θα κολυμπήσουν εκεί και θα του χαλάσουν την ηρεμία.

Η παρουσία της αστυνομίας και του λιμενικού,ήταν ιδιαίτερα διακριτική και από το ύφος τους,αντιληφθήκαμε ότι το διασκέδασαν κιόλας.Όλοι οι τετράποδοι φίλοι μας,πήραν το μπαλόνι τους και επιβραβεύτηκαν με λιχουδιές που είχε φέρει η φίλη μας η Ειρήνη για να γιορτάσει τα γενέθλια της Μπουμπούς.Τα πραγματικά της γενέθλια δεν τα γνωρίζουμε βέβαια,γιατί τη βρήκε κουταβάκι πριν χρόνια.Γιόρτασαν όμως τα χρόνια που ζουν μαζί.

Δεν παρατηρήθηκε κανένας τσακωμός και παρά τον αριθμό των ζώων κάθε μεγέθους και χρώματος,δεν υπήρξε κανένας λόγος ανησυχίας.

Μέλη μας μοίραζαν το απαραίτητο σακουλάκι και χαρτάκι για να παραμείνει ο χώρος καθαρότερος από πριν-στο τέλος της εκδήλωσης έγινε γενικότερος καθαρισμός του χώρου από εθελοντές μας που εξαφάνισαν και τα προυπάρχοντα σκουπίδια των δίποδων ,ενώ υπήρχαν ειδικά κουτιά για τα περιττώματα των σκύλων.

Θέλοντας να προάγουμε την ιδέα της ηλεκτρονικής σήμανσης,τα βραβεία των νικηττών ήταν δωρεάν τοποθέτηση microtsip.

Μετά το διαγωνισμό, κόσμος διασκέδασε με τη μουσική και παρέμεινε στο χώρο και μετά,συνεχίζοντας με βουτιά,μπυρίτσες και παρεούλα.

Αναγκαστήκαμε να αυξήσουμε τα βραβεία γιατί η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη από ότι είχαμε φανταστεί αλλά και γιατί οι περισσότεροι τετράποδοι διαγωνιζόμενοι ήταν υπέροχοι κολυμβητές αποδεικνύοντας την αγάπη των σκύλων στη θάλασσα και το κολύμπι-μια σχέση που προσπαθούμε να τους στερήσουμε γιατί είμαστε ακόμη γεμάτοι προκαταλήψεις.Ήταν απόλυτα ευτυχισμένα.

Ένα λαμπραντόρ,αγνόησε παντελώς το διαγωνισμό και μπαίνοντας στη θάλασσα εξαφανίστηκε από τα μάτια μας.Ανησυχήσαμε αλλά ο κηδεμόνας του μας καθησύχασε λέγοντάς μας ότι κ’αθε φορά που πηγαίνουν για μπάνιο,κολυμπάει τουλάχιστον μια ώρα.Πράγματι μετά από μια ώρα,εμφανίστηκε περιχαρής και τρισευτυχισμένος…Γίνεται να μην τον βραβεύσεις και ας αδιαφόρησε για τους κανόνες;;;;

Το θεαματικό είναι ότι αντί να κουραστεί,ήταν γεμάτος ενέργεια και για όλη την υπόλοιπη διάρκεια έπαιζε με το μπαλάκι του,πηγαίνοντας πέρα δώθε….Δεν ξέρουμε πόσες ώρες κοιμήθηκε μετά….

Εχθές αποχαιρετήσαμε και τέσσερα αδεσποτάκια μας που έχει υιοθετήσει μέλος του συλλόγου μας και αυτή τη βδομάδα θα σαλπάρουν για τον Πειραιά,αφού θα γίνουν δημότες Αθηναίων.

Ευχαριστούμε τον Ευτύχη Μανιουδάκη (Εvita studio) που κάλυψε φωτογραφικά την εκδήλωση και το dj stelio (www.djstelios.gr) για τη διάθεση του ηχητικού εξοπλισμού.

Oποιος θέλει να προμηθευτεί φωτογραφίες της εκδήλωσης ή του κατοικίδιού του… εν ώρα δράσης,μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Μανιουδάκη και να πάρει τις φωτογραφίες στην τιμή των 0,60 λεπτών.

Τα ονόματα των νικητών:

1. Ερμής

2. Μπεμπέκα

3. Πιριγκόγκος

4. Ρόξυ

5. Ερμής2

6. Νάγια

7. Ελπίδα

8. Σίσυ

9. Ντίμη

10. Έλλα

11. Φλοφλο

12. Ρόκυ

13. Ίρμα

14. Ντίρλα

15. Ραλφ

16. Νέλλη

17. Ρεξ

18. Νίνο

19. Λου

20. Άννi»

zarpanews.gr

19 thoughts on “Μεγάλη επιτυχία για το πρώτο Dog Beach Party των Χανίων | Photos

  1. δηλαδη ο ερμης και η μπεμπεκα και τα αλλα σκυλακια και οι κοπροαφεντικοι τους δεν μπορουν να τα πανε για μπανιο εει που δεν εχει κατεβει αυτος που δεν γουσταρει να κανει μπανιο με σκυλους?? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?? θα περιμενουνε ολο το χρονο να κανουμε 10 μπανια και θα τρωμε στην μαπα τους σκυλους σας?? (που δεν φταινε σε τιποτα να τα ακουνε για τα αρρωστα μυαλα των αφεντικών τους)

  2. Εμείς που πηγαίνουμε για μπάνιο και <> όπως λες και εσυ ,εσένα που κουβαλάς τέτοια μυαλά τι να πουμε; Ποιος είπε ότι η θάλασσα είναι για μα την απολαμβάνουν μόνο δίποδα και όχι τετράποδα; Ούτως η άλλος δεν έχω Δει ποτέ σκύλο να πετάει σκουπίδια μέσα και έξω στην θάλασσα , να κατουράει στο νερό και να μολύνει με κάθε τρόπο το περιβάλλον! Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις?

  3. Αρτέμης εμείς τι φταίμε να πηγαίνουμε παραλία και να συναντάμε μυαλά σαν και εσένα;; Ποιος σύ είπε ότι η θάλασσα είναι για να την απολαμβάνουν μόνο τα δίποδα και όχι και τα τετράποδα … δεν έχω δει ποτέ σκύλο ούτε να πετάει σκουπίδια ούτε να κατουράει μέσα στο νερό ούτε να μολύνει με κάθε τρόπο το περιβάλλον … μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις?

  4. κα Δανάη είναι επιλογή σας να εχετε το σκυλακι σας στο σπιτι σας και στο σαλονι σας, και δικαιωμα μου να κανω μπανιο χωρις το σκυλακι σας, επισης αυτο που δεν κατουραει ο σκυλος και το εχετε κανει καραμελα που το βρηκατε? γιατι εγω τους βλεπω να κατουρανε παντου. Και τελος γιατι δεν πεσαν τα αναλογα προστιμα αυτο που κανατε απαγορευετε?

  5. και τα ανώτερα όντα , οι σκύλοι, γιόρτασαν τα γενέθλιά τους, έπαιζαν με το μπαλάκι τους, κοιμόταν και ξυνόταν.
    Οι δε υπόλοιποι κομπάρσοι, σκυλόδουλοι και σκυλοεξυπηρέτες κρατούσαν μακριά αυτούς που θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι και να να μην μπουν στη δούλεψη των σκύλων.
    Και επειδή οι σκύλοι είναι ανώτερα όντα εξαιρούνται των όποιων περιορισμών συνάθροισης, αλλά οι μπάτλερ των σκύλων; επιτρέπεται να συναθροίζονται και να κάνουν τέτοιες εκδηλώσεις με μουσική/DJ/μπυριτσα/παρεάκι;

  6. Θερμά συγχαρητήρια σε όσους διοργάνωσαν αυτή την γιορτή.ελπιζω κάποια στιγμή να γίνουμε άνθρωποι όλοι οι ελληναραδες και να καταλάβουμε ότι ο πλανήτης όλος δεν ανήκει μόνο στους ανθρώπους.καποια στιγμή όλοι εσείς που σας ενοχλούν τα σκυλιά στην θάλασσα πρέπει να μας πείτε γτ εμείς πρέπει να ανεχόμαστε στην παραλία όλους εσάς που έχετε κάνει την αμμουδιά τασάκι για τα αποτσιγαρα, που το κατούρημα μέσα στην θάλασσα πάει σύννεφο..που πάμε στην παραλία χωρίς σκυλιά να ξεκουραστούμε και έχουμε τον κάθε ένα σας ενοχλητικό βλαχοευρωπαιο να παίζει ρακέτες πάνω από το κεφάλι μας,και όλα όσα γίνονται στις παραλίες που τις έχετε κάνει ιδιοκτησία σας και δεν σέβεστε κανένα άλλον.αφηστε λοιπόν την επανάσταση του πίσω μέρους,που ζητάτε και πρόστιμα, όταν οι ίδιοι εσείς πάτε και στοιβαζεστε σε κλαμπ κλπ, ακόμα και στις ίδιες τις παραλίες δεν σας νοιάζουν τα μέτρα ασφαλείας.. όταν ΟΛΟΙ οι ελληναραδες δεν ΜΑΣ νοιάζει που παρκάρουμε το αμάξι μας,και πόσα άλλα παραδείγματα.. γίνεται ΑΝΘΡΩΠΟΙ πρώτα από όλα, μάθετε να σέβεστε τον διπλανό και κάθε τι ζωντανό σε αυτόν τον πλανήτη (που δεν είναι δικό μας) και μετά εκφέρετε και άποψη…και αν δεν σας αρέσει, υπάρχουν και ξενοδοχεία με ωραιότατες πισίνες να το παίζετε όμορφοι και ωραίοι με τα κοκτέιλ σας και λοιπές ανέσεις..

  7. Δεν είναι τα σκυλιά που ενοχλούν αλλά οι ιδιοκτήτες τους που θεωρούν ότι τα ζώα έχουν μονο δικαιώματα κ δε σκέφτονται ότι οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες έχουν τις υποχρεώσεις των ζώων! Ναι όντως ο σκύλος δε θα κατουρήσει μέσα στη θάλασσα, θα κατουρήσει στην άμμο.. κ φυσικά ο Έλληνας ο πολιτισμένος που θέλει σκύλο δε θα ασχοληθεί να τα μαζέψει..αυτό είναι το πρόβλημα! Μόλις φτάσετε στην παραλία λύνετε το σκυλί να εκτονωθεί αδιαφορώντας αν δίπλα παραδίπλα κάποιος φοβάται το σκύλο ή έχει μικρά παιδιά. Στους δέκα ο ένας μόνο θα κρατήσει το σκυλί του δεμένο κ περιορισμένο οπως ορίζει ο νόμος! Κάντε μια βολτα στους δρόμους να δείτε πόσα κόπρανα σκύλων είναι στα πεζοδρόμια,που κάνεις ζιγκ Ζαγκ για να τα αποφύγεις! Από τους πολιτισμένους ιδιοκτήτες σκύλων που βγαζουν το τετράποδο για πιπι κ αφού δεν είναι στην αυλή τους τα κακα σιγά μη τα μαζεύουν! κ μιλάτε κιόλας.. επειδή εσείς δεν τηρειτε τις υποχρεώσεις σας χάνουν τα ζώα τα δικαιώματα τους.. Έχω γω σκύλο κ πάω σε ερημικές παραλίες κ αν έρθει κανείς κοντά μαζεύω το σκύλο μου κ τον αφήνω να κατουρήσει στην αυλή μου κ τα μαζεύω με φτυάρι κ στα σκουπίδια.. δε τα αφήνω στο δρόμο να τα παταει ο κάθε περαστικός.. αν το κάναμε όλοι αυτό κ οι μη φιλοζωοι δε θα χαν λόγο να γκρινιάζουν ούτε στη παραλία ούτε στους δρόμους..Α! Μην αναφέρω τη βόλτα στα πάρκα που όλοι μόλις πατήσουν χορτάρι λύνουν το σκύλο πάλι αγνοώντας κ αν θα κατουρήσει, κ φυσικάω κ όλους τους άλλους ταλαίπωρους στο πάρκο που έχουν πάει για βόλτα. Λύνει ο άλλος το ροτβάιλερ ή το πιρούνι Μπουλ κ είσαι εσύ δίπλα με το παιδί κ λες ας φυγω μην αφηνιασει ξαφνικά όπως τόσες κ τοσες φορές έχει γίνει!! Αλλά αν πεις τίποτα είσαι κομπλέξικος κ μισάνθρωπος…

  8. Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε όσοι έχετε κατοικοίδια ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε εμείς που δεν έχουμε την κατάσταση αυτή. Πάμε με τις οικογένεις μας στην θάλασσα για να ηρεμήσουμε και να ξεκουραστούμε και όχι για να ανεχόμαστε του κάθενός τον σκύλο που θέλει να τον κουβαλάει μαζί του.. Το εάν αφοδεύουν όπου βρούν γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας τι συμβαίνει. Το εάν ενοχλούν καλό θα είναι να ρωτήσετε αυτούς που δεν έχουν . Εμένα προσωπικά λοιπόν με ενοχλούν όταν γαυγίζουν όταν αφοδεύουν οταν τινάζονται πάνω μου και όταν έχω πάρει τα παιδάκια μου για να παίξουν στην παραλία και τα ενοχλούν. Όλα τα παραπάνω μου έχουν συμβεί και είμαι κάθετα αντίθετος με τέτοιου είδους αντιλήψεις. Καλό θα είναι να φροντίσει ο εκάστοτε Δήμος να φροντίσει να υπάρχει μια παραλία σε κάθε νομό μακριά απο τους λουόμενους όπου να μπορούν να πηγαίνουν τα σκυλιά του ο καθένας απο εσάς. και να απαγορεύσει με νόμο να τα ανεχόμαστε όλοι οι υπόλοιποι. Δεν συμαίνουν όλα τα παραπάνω ότι μισώ τα ζώα, αλλά ότι πρέπει να σεβόμαστε όλους τις ανθρώπινες απόψεις.

  9. Έλεος με τα σκυλιά σας. Έχουμε κ εμείς δικαίωμα να μην τα θέλουμε κοντά μας.. Θα έχω εγώ την 2χρονη κόρη μου να παίζει στην παραλία.. Κ θα έχω κ αυτά να τρεχουν γύρω της; Είστε σοβαροί;

  10. Η αρρώστια σας ξεκινάει όταν βάζετε του σκύλους σας πάνω από τους ανθρώπους. Το γνωστό μισανθρωπο ρητό σας:’γνωρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα. Τα δικαιώματα των ανθρώπων σας ενδιαφέρουν καθόλου? Οι αμέτρητες επιθέσεις από αδέσποτα και οικοσιτα σκυλιά στην πόλη μας σας ενδιαφέρουν. Περνάει ο κάθε κομπλεξικός ένα τετράποδο το κλείνει σε ένα διαμέρισμα όπου υποφέρει το ζώο και μόλις το βαρεθεί το εγκαταλείπει στο δρόμο. Κοιτάξτε τις ανθρώπινες σχέσεις και ανάγκες πρώτα και μετά τα σκυλιά.

  11. Μονο και μονο οτι ο ναυαγοσωστης που ειναι ο κυριος υπευθυνος της παραλιας και οφειλουν ΟΛΟΙ να τον υπακουουν, αντεδρασε και ολοι αυτοι τον γραψανε στα παλια τους τα παπουτσια και το γραφουν κιολας μεσα στο κειμενο με κακια, δηλωνει το ανυπαρκτο επιπεδο της καλλιεργειας τους και το απυθμενο βαθος των κομπλεξ τους.
    Οι ιδιοκτητες που σεβονται το κατοικιδιο τους που του εχουν στερησει πρωτα απ ολα την ελευθερια με δικαιολογια την υγεια του, σεβονται πανω απ’ ολα τον συμπολιτη τους και δεν το φερνουν καπελο σε οσους ενοχλουνται παρα διαλεγουν να πανε απομερα και το σκυλι με λουρι και μεσα στη θαλασσα μονο και παντα. Οι πραγματικοι φιλοζωοι δε, δεν στερουν την ελευθερια σε κανενα ζωο… 4ποδο ή μη…….
    Ολα τα αλλα ειναι παρανομα και θα επρεπε η αστυνομια-χανιων-απο-τα-λιντλ να ειναι εκει οχι για να χασκογελαει αλλα για να δωσει σε ΟΛΟΥΣ τους παρεβρισκομενους προστιμα. Μην χαιρεστε, καθε φορα που θα εχετε αμολυμενο το κοπρακι σας στην παραλια μας, παντα θα ειμαστε εκει να σας βαζουμε στον ισιο δρομο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook