Μεγάλη αυτοκινητοπορεία στο κέντρο των Χανίων για τη δολοφονία των σκύλων στα Κεραμειά | Photos + Video

μεγάλη-αυτοκινητοπορεία-στο-κέντρο-τ-1097162

Ηχηρό μήνυμα κατά της κακοποίησης των ζώων έδωσαν σήμερα οι φιλόζωοι και όσοι συμμετείχαν στην αυτοκινητοπορεία που ξεκίνησε το πρωί από το Λιμάνι της Σούδας, δείτε ΕΔΩ.

Όσοι βγήκαν σήμερα στους δρόμους ζητάνε να βρεθεί ο υπεύθυνος ή οι υπεύθυνοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Στο πλαίσιο της πορείας η Πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη δήλωσε:

«Έχουμε δύο απαιτήσεις, η μία είναι προς την ελληνική αστυνομία στα Χανιά να βρει τον ένοχο ή τους ενόχους πάση θυσία, και ένα αίτημα προς την ελληνική δικαιοσύνη και τους εκπροσώπους της στα Χανιά, όταν βρεθεί, όταν βρεθούν, που θα βρεθούν να επιβληθεί η μεγαλύτερη των ποινών που είναι να κλειστεί μέσα στην φυλακή, είναι ένα άκρως επικίνδυνο, σαδιστικό άτομο, προσωπικά νομίζω ότι πρέπει να έχει κάνει πολλές δολοφονίες ζώων, πρέπει να έχει ασκήσει βία σε συνανθρώπους του, αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα, λέμε λοιπόν πλέον ένα φτάνει πια.”

«Η δολοφονία που έγινε την προηγούμενη βδομάδα στα Κεραμειά των σκυλιών μ’αυτόν τον βασανιστικό τρόπο μας έχει φέρει όλους στα κάγκελα. Θέλουμε να βρεθεί ο δολοφόνος. Πιστεύουμε ότι η αστυνομία έχει βάλει τα δυνατά της, αλλά θέλουμε πάρα πολύ αυτή την φορά να βρεθεί, γιατί έχουνε μείνει πάρα πολλά παρόμοια εγκλήματα ατιμώρητα.

Πέρσι σκοτώσαν και βγάλαν τα μάτια σε 6-7 γάτες. Θέλουμε η κακοποίηση των ζώων να είναι πλεόν κακούργημα και όχι πλημμέλημα. Θέλουμε οποιαδήποτε δολοφονία ζώων με τέτοιο τρόπο να αντμετωπίζεται από την αστυνομία και από τις δικαστικές αρχές σαν να είναι ανθρώπινη, διότι είναι ο προπομπός στην δολοφονία αδύναμων. «δήλωσε η Λήδα Σηφοδασκαλάκη υπεύθυνη για της ομάδας στο facebook «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ».

zarpanews.gr

8 thoughts on “Μεγάλη αυτοκινητοπορεία στο κέντρο των Χανίων για τη δολοφονία των σκύλων στα Κεραμειά | Photos + Video

  1. Δεκτή η διαμαρτυρία, δικαίως να γίνει αλλά πολιτισμένα! Ομως εσείς με την απίστευτα επικινδυνη οδηγητικη συμπεριφορά σας και την παντελή έλλειψη σεβασμού κάθε κανόνα του Κ. Ο. Κ. ειδικά με την κατ’ εξακολουθηση και με το έτσι θέλω παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη θέσατε σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή κάποιων που έτυχε να βρεθούν στο δρόμο σας. Ντροπή σας!

  2. Εσύ φίλε που γράφεις για τους «σκυλανθρωπους» μάλλον κάτι καίει τη γούνα σου από το έγκλημα στα κεραμεια. Πρώτα οι άνθρωποι και μετά τα ζώα οκ. Αλλά εσύ δε λες αυτό. Εσύ κάνεις επίθεση εναντίον όσων θέλουν την εφαρμογή του νόμου και θα ήθελα να ακούσω γιατί ταράζεται τόσο που κάποιοι θέλουν να συλληφθουν οι δραστες των κεραμειων….

  3. οντως ημουν μαρτυρας σε περιπτωση που κατι «κυριες» κορναροντας και αλλαλαζοντας σαν τα ζωα που τοσο αγαπανε περασαν με κοκκινο και παραλιγο να πατησουν ενα οδηγο μηχανης.. Ο οποιος διαμαρτυρηθηκε στους αστυνομικους μπροστα απο την αγορα αλλα ματαια… Θα ηθελα παντως να ηξερα με ποιο δικαιωμα μπλοκαραν τους κεντρικους δρομους της πολης για δυο κοπροσκυλα..

  4. ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΝΟΣ. ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΛΠ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.
    ΚΥΡΙΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΑΝΙΩΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΑΝΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΣΤΑΡΑΜΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ,Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.
    ΑΜΕΣΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΕΙΑ, ΤΩΡΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook