Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη: Βρέθηκαν εκατοντάδες χασισόδενδρα

μεγάλη-αστυνομική-επιχείρηση-στην-κρ-718095
Φωτογραφία αρχείου

Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, η πρώτη για το φετινό καλοκαίρι, στήθηκε από νωρίς το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του πεδινού και ορεινού Μυλοποτάμου, με τις επίγειες και εναέριες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίζουν αρκετές φυτείες και εκατοντάδες χασισόδενδρα.

Στην επιχείρηση, που συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος και το ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας, φαίνεται να έχουν εντοπιστεί περίπου 10, ίσως και παραπάνω, διαφορετικές φυτείες, ενώ με μια πρώτη καταμέτρηση τα χασισόδενδρα που έχουν μέχρι στιγμής εκριζωθεί ξεπερνούν τα 350.

Οι ίδιες πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι τα δενδρύλλια κάνναβης είναι κυρίως στο στάδιο της ανάπτυξης, ενώ στο πλαίσιο της ευρύτερης επιχείρησης συνελήφθησαν και δύο άτομα από την περιοχή για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, την ίδια ώρα που εξετάζεται και η συμμετοχή τους στην υπόθεση των χασισοκαλλιεργειών.

Τα χασισόδενδρα αναμένεται να μεταφερθούν στις αποθήκες τις αστυνομικής διεύθυνσης Ρεθύμνου, όπως επίσης και όλα τα πειστήρια που περισυνέλλεξαν οι αστυνομικοί από τους χώρους των φυτειών.

Σε κάθε περίπτωση η ΕΛ.ΑΣ. στέλνει για μια ακόμη χρονιά σαφές μήνυμα στους χασισοκαλλιεργητές, τονίζοντας πως οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση το καλοκαίρι για την πάταξη του φαινομένου.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook