Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη – Τους έπιασαν με σκληρά ναρκωτικά

μεγάλη-αστυνομική-επιχείρηση-στην-κρ-638285
φωτο αρχείου

Μια ακόμα σημαντική επιτυχία κατέγραψε η τοπική Ελληνική Αστυνομία, στη μάχη κατά των κυκλωμάτων εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, σε προάστια του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, η οποία και κατάφερε ένα καίριο πλήγμα στα κυκλώματα που διακινούν «σκληρά» ναρκωτικά στις πιάτσες των τοξικομανών.

Ειδικότερα, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτια στα οποία διέμεναν Αλβανοί και κατάφεραν να εντοπίσουν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών.

Οι έφοδοι πραγματοποιήθηκαν σε οικίες στην περιοχή του Παγκρητίου Σταδίου και του Μασταμπά, ενώ συνολικά συνελήφθησαν τρία άτομα. Δύο άνδρες και μία γυναίκα (μητέρα του ενός εκ των συλληφθέντων) αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Αλβανοί που συνελήφθησαν, είναι …παλιοί γνώριμοι των αστυνομικών αρχών, καθώς έχουν απασχολήσει για παρόμοια υπόθεση.

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν μεταξύ άλλων:

-Ηρωίνη βάρους 2,5 κιλών

-Ποσότητα κοκαΐνης

– Χασίς βάρους 7 κιλών

-ζυγαριές ακριβείας

-το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί βρήκαν για πρώτη φορά (σε τοπικό επίπεδο) ζυγαριές ακριβείας που προήλθαν από μετατροπή …mouse pad, ενώ και ο τρόπος συσκευασίας της κοκαΐνης – την οποία οι δράστες πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων προκάλεσε εντύπωση στις διωκτικές αρχές. Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Πηγή: ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook