Μεγάλη απώλεια για την ΕΛΕΠΑΠ Χανίων: Πέθανε η επί 30 χρόνια ψυχολόγος Αθηνά Καυκαλά

μεγάλη-απώλεια-για-την-ελεπαπ-χανίων-π-852614

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή, το προσωπικό και οι γονείς του Παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων με θλίψη ενημερωθήκαμε για το χαμό της αγαπητής μας Αθηνάς Καυκαλά, επί 30 χρόνια ψυχολόγου της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων.

Όσοι είχαμε την τύχη και την τιμή να δουλέψουμε και να συνεργαστούμε μαζί της γνωρίζουμε ότι έφυγε μία εξαίρετη προσωπικότητα και επαγγελματίας.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον της για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και των οικογενειών τους όλα αυτά τα χρόνια ήταν μεγάλη ακόμα και στις δύσκολες ώρες τις ασθένειάς της. Ήταν ένας τίμιος και ηθικός άνθρωπος, προσηνής και καταδεκτικός.

Η Αθηνά Καυκαλά υπήρξε για την ΕΛΕΠΑΠ πρότυπο θεραπευτή, εργαζομένης και συναδέλφου. Η λύπη μας για την απώλειά της είναι πολύ μεγάλη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Το Παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων θα παραμείνει κλειστό την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου ώστε τα μέλη της ΤΔΕ, το προσωπικό και γονείς να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Συλλόγου Ψυχολόγων Χανίων

«Το ΔΣ του Συλλόγου Ψυχολόγων Χανίων με το άγγελμα του θανάτου της αγαπητής ψυχολόγου  Αθηνάς Καυκαλά, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράστασή του στην οικογένειά της. Η Αθήνα Καυκαλά εργάστηκε επί 30 χρόνια στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων και αποτέλεσε πρότυπο επαγγελματία και συναδέλφου. Θερμά συλλυπητήρια, ευχές για κουράγιο και δύναμη στους οικείους της».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook