Μεγάλες αλλαγές… Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

μεγάλες-αλλαγές-ποιοι-φεύγουν-ποιοι-647790

Με αρκετές αλλαγές μπαίνει από το φθινόπωρο ο ΣΚΑΪ στη μάχη της τηλεθέασης

Θεωρείται πλέον βέβαιη η ανάληψη της ζώνης 12.00-14.00 από την παρουσιάστρια του Κρήτη TV Ιωάννα Μαλέσκου, και ήδη αναζητούνται τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν. Δεν θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας, όπως ακούστηκε, καθώς όλα δείχνουν πως παραμένει στον ΑΝΤ1.

Μετά την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά θα ακολουθεί νέο «My style rocks», με ίδιους συντελεστές αλλά νέες παίκτριες (παραμένουν και κάποιες από τις περσινές), ενώ το βάρος πέφτει στην prime time με «8 λέξεις» (4 φορές την εβδομάδα), «Big Brother» (6 μέρες την εβδομάδα και πιθανότερη ημερομηνία έναρξης την 6η Σεπτεμβρίου) και το «The Voice», που θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή.

Και εδώ οι βασικοί συντελεστές, δηλαδή ο Γιώργος Λιανός στην παρουσίαση και οι Ρουβάς, Παπαρίζου, Μουζουράκης και Ζουγανέλη στην κριτική επιτροπή, έχουν ήδη προφορική συμφωνία με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί για την παρουσία τους στο talent show. Στα backstage δεν θα είναι η Χριστίνα Μπόμπα και είναι πολύ πιθανό, σύμφωνα με πληροφορίες του «Τν Εθνος», να επιστρέψει η Λάουρα Νάργες. Τα pre-castings ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Επίσης, το εισιτήριο για τη νέα σεζόν παίρνουν το «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά και ο «Αδύναμος κρίκος» του Τάσου Τρύφωνος. Τα βράδια του Σαββάτου συνεχίζει το «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Στο πρόγραμμα θα ενταχθεί και το «Ιdols» του Σάκη Ρουβά.

Ολα δείχνουν πως η ολοκλήρωση της εκπομπής «Μεσημέρι» θα σημάνει και την ολοκλήρωση της παρουσίας της Ελένης Τσολάκη όταν ΣΚΑΪ.

Η τύχη του «Αγρότη» αγνοείται (το πιθανότερο είναι τα πρότζεκτ να ματαιωθεί), ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, το τρέχον συμβόλαιο της παρουσιάστριας με το κανάλι του Φαλήρου εκπνέει εντός των επόμενων ημερών.

Πηγή: gossiptv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook