Μεγαλείο ανθρωπιάς: Χανιώτες πρωταθλητές του ΝΟΧ βγάζουν σε δημοπρασία προσωπικά αντικείμενα για Χανιώτισσα μητέρα τριών παιδιών με όγκο στον εγκέφαλο

μεγαλείο-ανθρωπιάς-χανιώτες-πρωταθλ-1342101

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς, η οποία μάλιστα δεν έχει προηγούμενο στα τοπικά δεδομένα, προχωρά ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων (ΝΟΧ) σε συνεργασία με τον οίκο δημοπρασιών charityidols.gr.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά σήμερα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο  πρόεδρος του ΝΟΧ Δημήτρης Λειψάκης και το μέλος του Δ.Σ. και Έφορος Τεχνικής Κολύμβησης Γιάννης Χίνος, στόχος είναι η συγκέντρωση χρημάτων για μία Χανιώτισσα μητέρα τριών παιδιών, η οποία έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και χρειάζεται να χειρουργηθεί στην Γερμανία.

«O Nαυτικός Όμιλος Χανίων δείχνει εμπράκτως το κοινωνικό του πρόσωπο. Στόχος είναι η ενίσχυση μιας Χανιώτισσας μάνας τριών παιδιών που πρέπει να άμεσα να χειρουργηθεί στο εξωτερικό καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Είναι αδερφή αθλητή μας, αθλητή του ΝΟΧ» τόνισε ο κ. Λειψάκης.

Από τη μεριά του ο κ. Χίνος κάλεσε τους πολίτες και τους επιχειρηματίες των Χανίων να ανταποκριθούν σε αυτήν την προσπάθεια:

«Η άμεση ανταπόκριση τόσο των αθλητών υγρού στίβου του ΝΟΧ και όχι μόνο, όσο και του Προμηθέα μας δημιουργεί την υποχρέωση να καλέσουμε τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες, επαγγελματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες να συνεισφέρουν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια, καταβάλλοντας το μέγιστο δυνατό. Να αποτελέσει αφετηρία ώστε στο μέλλον να γίνονται και ανάλογες κινήσεις. Τα Χανιά έχουν δείξει εξάλλου τα αντανακλαστικά τους και την ευαισθησία τους».

Σημειώνεται ότι ο οργανισμός charityidols.gr, ανέλαβε εντελώς δωρεάν όλη τη διαδικασία των δημοπρατήσεων χωρίς κανένα οικονομικό όφελος.

Τα προς δημοπράτηση αντικείμενα είναι τα εξής:

Φόρμα της Ιφιγένειας Κρομμυδάκη από την Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης

Μπλούζα υπογεγραμμένη από τον πολίστα της Εθνικής Ομάδας Μανώλη Μυλωνάκη

Σκουφάκι και μαγιό του Απόστολου Παπαστάμου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Μπλούζα της Εθνικής Ελλάδος με την υπογραφή του πολίστα Δημήτρη Σκουμπάκη

Σκουφάκι και μπλούζα της Εθνικής Ομάδας με την υπογραφή της κολυμβήτριας Άννας Ντουντουνάκη.

Φόρμα Εθνικής Ομάδας Τεχνικής Κολύμβησης υπογεγραμμένη από τον Αντώνη Τσουρουνάκη.

Μαγιό Εθνικής Ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης της Βιολέτας Ζουζούνη

Στην πρωτοβουλία συμμετέχει επίσης η ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα Πατρών  και παίκτες της ομάδας όπως ο Γκίκας,  Αγραβάνης, ο Γιαννόπουλος και ο Ρογκαβόπουλος που επίσης έθεσαν στη διαδικασία της δημοπρασίας τις φανέλες τους, για να ενισχυθεί αυτή η προσπάθεια.

zarpanews.gr

One thought on “Μεγαλείο ανθρωπιάς: Χανιώτες πρωταθλητές του ΝΟΧ βγάζουν σε δημοπρασία προσωπικά αντικείμενα για Χανιώτισσα μητέρα τριών παιδιών με όγκο στον εγκέφαλο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook