Μεγαλά Χωράφια-μεγάλη ταλαιπωρία! Ουρές χιλιομέτρων από ακινητοποιημένα οχήματα | Πότε ανοίγει ο δρόμος | Photos

μεγαλά-χωράφια-μεγάλη-ταλαιπωρία-ουρ-876484

Αδιανόητη είναι η κυκλοφοριακή συμφόρηση που έχει προκληθεί από το πρωί της Πέμπτης στην Εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου, στο σημείο που εδώ και μήνες ταλαιπωρεί τους διερχόμενους οδηγούς με την εναλλάξ κίνηση των οχημάτων στα Μεγάλα Χωράφια.

Από το Πλατάνι μέχρι και λίγο πριν τον κόμβο των Καλυβών η κυκλοφορία διεξάγεται σημειωτόν, ενώ άνευ προηγούμενου είναι οι τεράστιες ουρές αυτοκινήτων που προκαλούν ταλαιπωρία για επισκέπτες και γηγενείς που -για κακή τους τύχη- επιχείρησαν να περάσουν από το σημείο.

Χαρακτηριστικές της τραγικής κατάστασης που επικρατεί, είναι και οι εικόνες που δημοσιεύει το zarpanews.gr από το σημείο:

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που επιβεβαιώνουν όσα είχε γράψει το zarpanews.gr από την προηγούμενη εβδομάδα(δείτε ΕΔΩ), οι εργασίες για να δοθεί και δεύτερο ρεύμα προς κυκλοφορία στο σημείο ολοκληρώνονται αύριο Παρασκευή, όπου αναμένεται να γίνει ταυτόχρονη κίνηση οχημάτων και στα δύο ρεύματα, χωρίς τη χρήση φωτεινών σηματοδοτών ή/και τροχονόμων.Μάλιστα, για να διασφαλιστεί η ασφαλής κίνηση των οχημάτων, έχει τοποθετηθεί τσιμεντένιο στηθαίο στο σημείο που έχει καταρρεύσει και απομακρύνεται έτσι ο κίνδυνος ατυχήματος και πτώσης προς την απόκρημνη πλαγιά.

Ωστόσο, για την πλήρη αποκατάσταση της καθίζησης και επαναφορά του κομματιού αυτού στην πρότερη κατάσταση, θα απαιτηθούν μήνες εντατικών εργασιών, όπως τονίζουν τα αρμόδια συνεργεία που εργάζονται στην περιοχή.

zarpanews.gr

7 thoughts on “Μεγαλά Χωράφια-μεγάλη ταλαιπωρία! Ουρές χιλιομέτρων από ακινητοποιημένα οχήματα | Πότε ανοίγει ο δρόμος | Photos

  1. Συγχαρητήρια στους Χανιώτες όλους όσοι με την ψήφο τους επιβραβευσαν ένα περιφεριαρχη και ένα δήμαρχο οι οποίοι με χαρακτηριστική έλλειψη πρόνοιας κατάφεραν να » ρίξουν » δύο γέφυρες και μια εθνική οδό. Αν οι » νεροχύτες » του εθνικού δρόμου ήταν καθαροί όπως έγινε σήμερα και τα κλαδιά κομμένα θα είχαμε τέτοια καταστροφή?

    1. Το νερο που εκανε φετος φιλε μου ουτε νεροχυτες ουτε ολη η …κουζινα να υπηρχε δεν εσωζε το συγκεκριμενο κομματι,μια χαρα κανουμε τη δουλεια τους και μθε τη μαγικη λεξη γιατι μετα τον ιουλη πολυ θα σου χρειαστει Υ-Πο-Μο-Νη!!!!!

  2. Τι μα…. !!!!! ε !!!!μπουρδες διαβαζει κανεις απογεματιατικο!!!!Τι κακομαθημενοι και κακομοιρηδες ειμαστε!!!Καθε μερα περνάω απο κει υπομονη κανω,500 μηχανηματα δουλευουνε ,οταν ανεβαινουνε πανω στο δρομο κλεινει εντελως η εθνικη,ρε κεραταδες που παραπονιεστε,το ξαναγραφω,ΠΟΥ εισαστε τοσα χρονια που δεν μας εφτιαξαν οι «φιλοι» μας οι βολευτες που εκλέγαμε,ναι εμεις,και ΔΕΝ ειχε κριση ενα δρομο τση αθρωπιας;;;Επειδη κουτσα στραβα γινοταν οι δουλεια μας κι ωχ αδερφε θα τονε ψηφίσω να παω να τονε βρισκω στο γραφειο του να μου διορίσει το γιο,να μου σβησει μια κλήση ποιος τονε χεζει το δρομο!!!

    Εκει να πήζετε !!!!!! κι εγω να γελαω με τα χαλια μας… Βουγια!!!

    1. Μπααααααα….Αυριο ανοιγει λεει…Γι αυτο σημερα ητανε τοση κινητικοτητα…Μα κατι θα βρουμε να παραπονιομαστε παλι…

  3. Κύριοι μέχρι και ο Σπιρτζης απόρησε στη βουλή για την στοιχειώδη έλλειψη συντήρησης, εμείς δεν περιμένουμε από βουλευτές και δεν έχουμε ανάγκη ρουσφέτια παραποτάμια….. Ούτε ψηφίζουμε κουμπαροσυντεκνους για να μας κάνουν δρομαλακια…. Ο δρόμος είναι αυτός που είναι αν γινόταν στοιχειώδης συντήρηση κάθε χρόνο και λιγότερα τροχαία και λιγότερα προβλήματα θα είχε

  4. Κύριοι ούτε ρουσφέτια περιμένω ούτε αλλαγή κυβέρνησης αυτό που λέω είναι το αυτονόητο σε άλλα μέρη όπως το Ηράκλειο…. Δεν υπάρχει τακτική συντήρηση γενικά στο οδικό δίκτυο του νομού ο δρόμος είναι αυτός που είναι αν γινόταν στοιχειώδης συντήρηση κάθε χρόνο και λιγότερα τροχαία και λιγότερα προβλήματα θα είχε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook