Μέχρι πότε θα ισχύουν οι άδειες ειδικού σκοπού – Τι ώρα θα πηγαίνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι στη δουλειά

μέχρι-πότε-θα-ισχύουν-οι-άδειες-ειδικο-982108

Διευκρινίσεις για την άδεια ειδικού σκοπού έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ότι για όσο διάστημα τα σχολεία θα είναι κλειστά θα ισχύουν και οι άδειες ειδικού σκοπού για τους εργαζόμενους στο δημόσιο που έχουν παιδιά έως 15 ετών.

Παράλληλα ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι το επικρατέστερο σενάριο που συζητείται είναι η σταδιακή (από τις 7.00 έως τις 9.00 το πρωί) προσέλευση στις υπηρεσίες τους, όσων εργάζονται στο Δημόσιο προκειμένου να αποφεύγεται συγχρωτισμός στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σημειώνοντας ότι οι οριστικές αποφάσεις, θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό.

Τόνισε ακόμη ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης παραμένει η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Ο κ. Θεοδωρικάκος ήταν κατηγορηματικός: Όπως είπε από την επόμενη Δευτέρα θα αρχίσει μια σταδιακή επιστροφή σε μια μορφή κανονικότητας. Θα γίνεται τεστάρισμα των δεδομένων από τους ειδικούς και αναλόγως ή θα προχωράμε σε ελάφρυνση της κατάστασης ή θα λαμβάνονται μέτρα.

Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης, πρόσθεσε είναι η προστασία των θέσεων εργασίας, επισημαίνοντας ότι τα δύσκολα για την ελληνική οικονομία βρίσκονται μπροστά μας.

One thought on “Μέχρι πότε θα ισχύουν οι άδειες ειδικού σκοπού – Τι ώρα θα πηγαίνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι στη δουλειά

  1. OI ΔΥ επαιρναν ΄ηδη αδειες. Η κυρία στο σουπερμαρκετ δεν πηρε ποτε. Τα παιδιά της 1μιση μηνα τώρα δεν έχουν κάνει ούτε μία ηρα μάθημα σύγχρονη. Ευγε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook