Μέχρι και μηνύσεις σε επιχειρηματίες που θα ανοίξουν αύριο τα καταστήματα τους στα Χανιά

μέχρι-και-μηνύσεις-σε-επιχειρηματίες-1157379

Νομικά θα κινηθεί ο εμπορικός σύλλογος Χανίων σε όσες επιχειρήσεις σηκώσουν αύριο, Κυριακή 9 Μαϊου, ρολά. Όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο σύλλογος, οι εκπτώσεις στις 1-15 Μαΐου δεν αφορούν την Κρήτη και όπως συνεπάγεται, την Κυριακή 9-5-2021 τα εμπορικά καταστήματα θα είναι κλειστά.

«Εάν τα εμπορικά καταστήματα δεν παραμείνουν κλειστά τη Κυριακή, δεν αποκλείεται να πέσουν μηνύσεις» προειδοποιεί τους επιχειρηματίες, ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Τοπολιανάκης.

Υπενθυμίζεται πως οι ενδιάμεσες εκπτώσεις για το έτος 2021, είχαν οριστεί να  πραγματοποιηθούν 1–15 Μαρτίου 2021 και 1-15 Σεπτεμβρίου 2021, με αποφάσεις των κατά τόπους Αντιπεριφερειαρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων όλης της Κρήτης.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Μέχρι και μηνύσεις σε επιχειρηματίες που θα ανοίξουν αύριο τα καταστήματα τους στα Χανιά

  1. Ο κύριος Γιώργος Τοπολιανάκης ας κάνει μηνύσεις εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης που κατέστρεψε τους μικρομεσαίους και όλη την ελληνική οικονομία με παγκόσμιο ρεκόρ νεκρών από τον ιό.Πουλαμε νταηλικια εκεί μου μας παίρνει! Ντροπή , λίγη τσίπα δεν έβλαψε κανέναν.

  2. Προεδρε, τερμα τα μονοπωλεια και οι μικρομεσαιοι! Σαν αντιπροσωπος της Γαλλικης μαρκας με τον συχωρεμενο το Σιφη, τα κονομηστατε χρονια. Να μην ξεχναμε οι παλιοι την αλλη μαρκα με το στεφανι! Και οι μεγασλες επιχειρησεις προσωπικο εχουνε ΕΛΛΗΝΙΚΟ και δη ΧΑΝΙΩΤΙΚΟ κια θελουνε να κονομησουνε! Μερικοι μερικοι καλα κερδισατε τοσα χρονια…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook