Με υπογραφή Αρναουτάκη αναβαθμίζεται το γήπεδο της Μοναχής Ελιάς | Video+Photos

με-υπογραφή-αρναουτάκη-αναβαθμίζετα-1254861

Έπεσαν οι πολυπόθητες υπογραφές για την αναβάθμιση του γηπέδου της Μοναχής Ελιάς στα Χανιά, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Περιφέρεια Κρήτης.

Στην συνάντηση έδωσαν το «παρών» ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλόγερης, ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, αντιδήμαρχοι και λοιποί εκπρόσωποι φορέων.

Το γήπεδο της Μοναχής Ελιάς θα είναι και αυτό που θα φιλοξενεί τις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας των Χανίων, αλλά και άλλους συλλόγους, κατόπιν συνεννόησης. Αν και ανήκει στον Δήμο Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης παρενέβη για την χρηματοδότηση.

Υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν περίπου 1,5 μήνας για την ολοκλήρωση των εργασιών και την παράδοση του έργου, με το κόστος να φτάνει τις 322.000€.

Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης επισήμανε ότι το γήπεδο χρησιμοποιείται από πολλές ομάδες και ήταν απαραίτητη η αναβάθμιση του, ώστε να φιλοξενήσει τις μεγάλες ομάδες των Χανίων και να καταφέρουν ακόμα καλύτερες πορείες και να διακριθούν σε εθνικό επίπεδο.

Ο Αντώνης Ροκακης ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης και τον Παναγιώτη Σημανδηράκη για τις απαραίτητες υποδομές, ώστε μια ομάδα να μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τους ποδοσφαιριστές της. Όπως τόνισε, ανέκαθεν ο Σταύρος Αρναουτάκης ήταν κοντά σε ότι και αν ζητήθηκε η αρωγή του, δείχνοντας ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τη συνεργασία περιφέρειας, δήμου και ομάδων.

Ο Νίκος Καλόγερης έκανε λόγο για ακόμα μια σημαντική αθλητική υποδομή, σε μια σειρά άλλων που αρχίζουν να ολοκληρώνονται, με αρκετά ακόμη να ακολουθούν.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την συνεργασία των φορέων και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και του αθλητισμού στην περιοχή των Χανίων. Ακόμη, έδωσε τις ευχές του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα των Χανίων.

Ο Ηλίας Παπαθεοφάνους, πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας στο Βαμβακόπουλο, μίλησε για σημαντικό έργο, που θα βοηθήσει την ομάδα των Χανίων αλλά και πολλές άλλες ομάδες της περιοχής.

zarpanews.gr

One thought on “Με υπογραφή Αρναουτάκη αναβαθμίζεται το γήπεδο της Μοναχής Ελιάς | Video+Photos

  1. Ήθελα να ήξερα, λεφτά για σχολειά έχετε ή θα κάνετε τις πάπιες πάλι? Τα κοπέλια μας στα δημοτικά κάνουν μάθημα σε κοντέινερ βρε αθεόφοβοι τιποτάδες. Δες τα σχολεία σε Παζινό, Χωραφάκια, Γαλατά και αλλού. Ποια Μοναχή ελιά και τρίχες?? Πόσα λεφτά θα ξοδέψετε ακόμα σε άχρηστα έργα??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook