Με τους ρυθμούς που προχωρεί η ΕΛΑΣ μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχει ξυλοφορτωθεί το 70% του πληθυσμού!

με-τους-ρυθμούς-που-προχωρεί-η-ελασ-μέχ-1188209

Θα αναζητήσει ευθύνες και παραιτήσεις από την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ ή θα περιορίσει να «θάψει» το θέμα, με κάποια ΕΔΕ, το Μέγαρο Μαξίμου; Από τη στάση του θα κριθεί εάν η κυβέρνηση καλύπτει ή όχι τις αγριότητες της ΕΛΑΣ, που θυμίζουν άλλες εποχές.

Το διαδίκτυο όντως οργιάζει- άλλωστε αν δεν υπήρχε και αυτό πιθανόν είτε να μην μαθαίνατε τίποτε από όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη, ίσως μαθαίνατε πως «αστυνομικοί δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από τριάντα άτομα»!

«Με τους ρυθμούς που προχωρεί η κυβέρνηση μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχει ξυλοφορτωθεί το 70% του πληθυσμού», έγραψε χρήστης, αποτυπώνοντας με χιούμορ το πρόβλημα που αρχίζει να εξελίσσεται στη χώρα.

Θα μπορούσε, μάλιστα, να συμπληρώσει: «Η χώρα μας πρώτη σε όλη την Ευρώπη»! Ή «η τεχνογνωσία θα τεθεί από τον Έλληνα πρωθυπουργό στους ευρωπαίους ηγέτες κατά την προσεχή Σύνοδο Κορυφής»!

Η αλήθεια είναι πως κάτι δεν πάει καλά πλέον στην ελληνική αστυνομία και το ερώτημα είναι εάν αυτό γίνεται με πολιτική εντολή ή η κατάσταση ξεφεύγει και από το έδαφος που αφήνει η κυβέρνηση να δρα η ΕΛΑΣ και άλλοι μηχανισμοί.

Η απάντηση θα φανεί από τη στάση του μεγάρου Μαξίμου και προσωπικά του πρωθυπουργού στα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη: Θα αναζητήσει ευθύνες και παραιτήσεις από την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ ή θα περιορίσει να «θάψει» το θέμα, με κάποια ΕΔΕ που στην καλύτερη περίπτωση θα στοχεύσει σε ένα ή δυο αστυνομικά όργανα (όχι πως δεν έχουν ευθύνη, αλλά δεν μπορεί να κρύψει το ουσιαστικό πρόβλημα), επιβεβαιώνοντας εκείνους που υποστηρίζουν πως ΕΔΕ δεν σημαίνει Ένορκη Διοικητική Εξέταση, αλλά «Εγώ Δεν Ευθύνομαι»!

Αναμένουμε τις πράξεις. Η ιστορία της χώρας έχει δείξει πως το κράτος του αστυνόμου, δεν μπορεί να είναι το κράτος δικαίου. Και αν κάποιοι δεν έχουν διδαχθεί από την ιστορία της χώρας, θα διαπιστώσουν πως πολύ γρήγορα θα διαψευστούν ως προς τις επιδιώξεις τους! Όσο αποτελεσματική και αν αποδεικνύεται η ΕΛΑΣ στους ξυλοδαρμούς πολιτών!

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

One thought on “Με τους ρυθμούς που προχωρεί η ΕΛΑΣ μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχει ξυλοφορτωθεί το 70% του πληθυσμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook