Με τον υπουργό Ανάπτυξης συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου – Τι συζήτησε με τον Άδωνι Γεωργιάδη

με-τον-υπουργό-ανάπτυξης-συναντήθηκε-1234994

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ευρισκόμενος στην Αθήνα μετέχοντας σε σύσκεψη του Ανωτάτου Επιστημονικού Συμβουλίου, (εις το οποίο εκπροσωπεί την Εκκλησία της Κρήτης), μετά της τριμελούς εξ΄ Αρχιερέων Επιτροπής της Εκκλησίας της Ελλάδος, με θέμα συζήτησης το «Σχέδιο Νόμου για την Εκκλησιαστική Εκπαίδευση» και ειδικότερα εις ό,τι αφορά τις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, είχε την ευκαιρία συνάντησης μετά του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Υπουργός, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενημερώθηκε υπό του Σεβασμιωτάτου κ. Αμφιλοχίου, δια τις προνοιακές, κοινωνικές και φιλανθρωπικές δομές και δράσεις της Ι. Μητροπόλεως, όπως αυτές λειτουργούν και οργανώνονται μέσω του Αννουσάκειου Ιδρύματος Της. Επιπροσθέτως δια το πολυσύνθετο έργο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης ως και τις δομές και δράσεις του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως.

Εκφράζοντας την συμπαράσταση του εις το πολύπλευρο και αξιόλογο αυτό έργο που επιτελείται εις την Ι. Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, ο κ. Υπουργός αναφέρθηκε εις το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 της νέας προγραμματικής αυτής περιόδου και τις δυνατότητες ένταξης, ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο δια την επίσκεψη. Ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος ευχήθηκε στον κ. Υπουργό καλή δύναμη εις την ευθυνοφόρο αποστολή του, καρποφόρο διακονία επ΄ ωφελεία, στήριξη και ενίσχυση του, εξ΄ αιτίας της λοιμικής πανδημίας, δοκιμαζόμενου λαού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook