Με τις ευχές Περιφέρειας και ΣΕΓΑΣ Αναχώρησε η «Εθνική Κρήτης» για τον Μαραθώνιο

Η “Εθνική Κρήτης” αναχώρησε με πνεύμα ακμαίο, αξιώσεις και ελπίδες για τον Μαραθώνιο της Αθήνας…

Η ομάδα της Περιφέρειας Κρήτης είναι έτοιμη να τρέξει μεταξύ 7 Περιφερειών της χώρας για καλό σκοπό! Το μεγάλο ραντεβού είναι στο Καλλιμάρμαρο για να ζήσουμε όλοι μαζί την μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού και τού πολιτισμού της Ελλάδας!

Εκ μέρους της Περιφέρειας στο αεροδρόμιο Ηρακλείου αποχαιρέτησε τους αθλητές ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Παύλος Μπαριτάκης που
δήλωσε: «Η Περιφέρεια Κρήτης δυναμικά παρούσα στηρίζει και φέτος τους αθλητές μας που λαμβάνουν μέρος ενώ σκοπός μας είναι μεγαλύτερη συμμετοχή σε όλους τους αγώνες που αναμένονται το 2020 και έχουν ήδη προγραμματισθεί. Καλή επιτυχία παιδιά, μας κάνετε υπερήφανους !!!!»

Εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ Ηρακλειου στην αποστολή ευχήθηκε ο Παναγιώτης
Αντωνακάκης. Οι αθλητές μας απολαμβάνουν ένα πολύ καλό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ. Ταξιδεύουν στην Αθήνα, συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Αυθεντικού Μαραθωνίου, τερματίζουν στο Καλλιμάρμαρο λίγο πριν τον πρώτο μαραθωνοδρόμο και μπροστά σε 20.000 κόσμου!”

Η ομάδα της Κρήτης απαρτίζεται από τους:
Κατηγορία 18-34: Τσολάκης Θεόδωρος, Μαστοράκης Γιώργος, Βαρδάκης Εμμανουήλ, Κοκοκιός Βαγγέλης, Δόβρου Κατερίνα, Λεμοντζόγλου Αδαμαντία, Μπελαδάκη Νίκη, Καραταράκη Κατερίνα.

Κατηγορία 35-39: Χατζάκης – Καζάνης Χρήστος, Ζαραφωνίτη Μαρία
Κατηγορία 40-44: Κωστάκης Αντώνης, Διακάκη Ζωή

Κατηγορία 45-49: Παπαδάκης Σταμάτης, Τρούλη Μαριάννα

Κατηγορία 50-54: Κορνάρος Γεώργιος, Βογιατζή Δήμητρα

Κατηγορία 55-59: Γρυφάκης Εμμανουήλ, Τελιοπούλου Ράνια

Κατηγορία 60 + : Φιλιππάκης Εμμανουήλ, Τζαγκαράκη Ειρήνη

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ