Με την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων συναντήθηκε ο Μανώλης Ντουντουλάκης – Επισκέψεις σε χωριά

με-την-ένωση-ξενοδόχων-χανίων-συναντή-858358

Με το προεδρείο της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά Μανώλης Ντουντουλάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Ανεξάρτητης Κίνησης Πλατανιά «Νέα Εποχή».

Ο επικεφαλής και τα μέλη του συνδυασμού είχαν μια άκρως γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Μανώλη Γιαννούλη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη διάρκεια της συζήτησης, που διεξήχθη μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, ετέθησαν τα θέματα που απασχολούν τους ξενοδόχους της περιοχής για την επόμενη μέρα και τις νέες συνθήκες και προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθώς και στην συνεργασία τους με τον Δήμο. Με την παραδοχή ότι οι ξενοδόχοι είναι βασικός πυλώνας του τουριστικού οικοδομήματος της περιοχής και όχι μόνο, ο κ. Ντουντουλάκης, ανέλυσε διεξοδικά τις προτάσεις και τις θέσεις του προγράμματος του, αναφέροντας ότι η συνεργασία μαζί τους σε συγκεκριμένες προγραμματικές βάσεις είναι γι αυτόν δέσμευση και αποτελεί βασική προτεραιότητα από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών.

Όπως επεσήμανε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τουρισμός θα πρέπει να διαφυλαχτεί ως κόρη οφθαλμού για το καλό των εργαζόμενων και γενικότερα για το καλό του τόπου».

Από την πλευρά της Ένωσης Ξενοδόχων, τονίστηκαν οι βασικές προτεραιότητες και ανάγκες, που σχετίζονται με την καθαριότητα, τη βιώσιμη κινητικότητα, την υδροδότηση, τον βιολογικό κ.α. Επίσης οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι είναι εξίσου σημαίνων, εκτός από τις περιοχές που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο και αποτελούν την «βιτρίνα» του Δήμου, να «ζωντανέψει» και η ενδοχώρα του Δήμου Πλατανιά κάτι που εφόσον επιτευχθεί θα συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του τουρισμού.

Όπως σημειώθηκε επί του θέματος από τον κ.Ντουντουλάκη είναι απαραίτητη η κατασκευή κάθετων δρόμων που θα ενώνουν την παραλιακή ζώνη με την ενδοχώρα , προκειμένου έτσι να διευρυνθούν οι επιλογές του επισκέπτη συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού.

Ανάμεσα στα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι της συζήτησης ήταν η ανάγκη σύνδεσης του τουρισμού με τον πρωτογενή τομέα με κύριο στόχο την ανάπτυξη του Αγροτουρισμού, όπως επίσης και της προώθησης των ποιοτικών τοπικών προϊόντων και του τοπικού διατροφικού πολιτισμού ως πόλος έλξης των επισκεπτών.Παράλληλα χθες ο κ. Ντουντουλάκης και μέλη του συνδυασμού «Νέα Εποχή» συνεχίζοντας τις επισκέψεις τους στα χωριά του Δήμου, βρέθηκαν σε τέσσερις περιοχές όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να επικοινωνήσουν με τους κατοίκους. Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν τα χωριά Γεράνι, Μπαμπιόλο, Αποθήκες και Μανωλιόπουλο.Ο επικεφαλής του συνδυασμού, μίλησε στους κατοίκους, άκουσε τα προβλήματά τους και παράλληλα τους κατέθεσε τις προτάσεις του για την επόμενη ημέρα, εξηγώντας ότι η απόφασή του να διεκδικήσει τον Δήμο είναι με μοναδικό κριτήριο την προσφορά στον τόπο χωρίς καμία ιδιοτέλεια. Όπως άλλωστε τόνισε δεν είναι Πολιτικός, αλλά ένας άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του και οραματίζεται ένα καλύτερο «αύριο».

Σήμερα εξάλλου, ο κ.Ντουντουλάκης και μέλη του συνδυασμού του, επισκέφτηκαν τα χωριά, Νοχιά, Επισκοπή, Καλυδωνία, Βασιλόπουλο και Δρακώνα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook