Με τηλεφωνικό… ραντεβού οι παραγγελίες για κρέας το φετινό Πάσχα στο Ηράκλειο

Εντελώς διαφορετικό θα είναι το φετινό Πάσχα σε όλα τα επίπεδα, αφού ακόμα και η αγορά κρέατος πρόκειται να πραγματοποιηθεί με … τηλεφωνικά ραντεβού.

Ο Σύλλογος των κρεοπωλών νομού Ηρακλείου έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση στο πλαίσιο της οποία ενημερώνει για τις ιδιαιτερότητες της κατάστασης, αλλά και για το γεγονός πως οι καταναλωτές θα πρέπει να επικοινωνούν πρώτα με το κρεοπωλείο τους και να ζητούν την ποσότητα και το είδος του κρέατος που επιθυμούν εκ των προτέρων για να το λαμβάνουν μετά από συνεννόηση.

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρεοπωλών Νομού Ηρακλείου Μιχάλης Βερτούδος μιλώντας στο ekriti.gr η φετινή πρωτοβουλία έχει ιδιαίτερη σημασία, κατ’ αρχάς για λόγους υγιεινής και ασφάλειας των καταναλωτών, αλλά κατά δεύτερον και για λόγους προγραμματισμού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, λόγω των δυσμενών καταστάσεων που υπάρχουν είναι ορατό το ενδεχόμενο καταναλωτές που δεν θα πραγματοποιήσουν τηλεφωνική παραγγελία να μην βρουν κρέας, επειδή οι κρεοπώλες βιώνουν, όπως άλλωστε και πολλοί ακόμα κλάδοι πρωτοφανείς καταστάσεις.

ekriti.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ