Με τηλεδιάσκεψη το έκτακτο ΔΣ του ΕΒΕ Χανίων για τη στήριξη των επαγγελματιών μετά τα περιοριστικά μέτρα

με-τηλεδιάσκεψη-το-έκτακτο-δσ-του-εβε-χ-1099394

Με τηλεδιάσκεψη πραγματοποιείται η έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων (ΕΒΕΧ), για την ανάγκη στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων μετά τα επιπλέον περιοριστικά μέτρα που τέθηκαν σε όλο τον Νομό.

Η συνεδρίαση γίνεται με τηλεδιάσκεψη, λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού και έχει ως μοναδικό θέμα την απόφαση της συγκεκριμένης δέσμης προτεινόμενων μέτρων προς την Ελληνική Πολιτεία για την ανακούφιση από τις ασφυκτικές συνθήκες που δημιουργούνται πλέον στην τοπική Οικονομία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕΧ Αντώνη Ροκάκη, με το πέρας της διαβούλευσης θα συγκεντρωθούν οι προτάσεις που θα προκύψουν από την ψηφοφορία και αναμένεται να αποσταλούν στα αρμόδια Υπουργεία προς ικανοποίηση.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της επέκτασης των περιοριστικών μέτρων έως και τις 14 Σεπτεμβρίου, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, είχε αποσταλεί επιστολή με πρωτοβουλία του ΕΒΕΧ, συνυπογραφόμενη από όλους τους Δημάρχους της Π.Ε. Χανίων, με αίτημα την αναστολή των περιορισμών.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook