Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης το 9ο Chania Film Festival

με-τη-συνδιοργάνωση-της-περιφέρειας-κ-1300567

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποιείται το 9ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival από την Τετάρτη 20 έως και το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και online μέσα από το www.chaniafilmfestival.com.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το πλούσιο πρόγραμμα του 9oυ Chania Film Festival συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων μυθοπλασία και ντοκιμαντέρ, μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες και animation, εκθέσεις, εργαστήρια, masterclasses, εκδόσεις, πάρτι και πολλές άλλες δράσεις.

Επίσης συμπεριλαμβάνει ειδικές προβολές, αφιερώματα και ένας πλούσιο κατάλογο ταινιών και εργαστηρίων για την Εκπαιδευτική Κοινότητα. Όλα αυτά οι φίλοι του Φεστιβάλ μπορούν να τα απολαύσουν καθημερινά από νωρίς το απόγευμα έως και αργά το βράδυ, ενώ και οι συντελεστές των ταινιών θα είναι παρόντες στο Φεστιβάλ.

Το πρόγραμμα των ταινιών, καθώς και των παράλληλων δράσεων είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ στην διεύθυνση: www.chaniafilmfestival.com

Δείτε το επίσημο τρέιλερ του #CCF9 με την υπογραφή της δημιουργικής ομάδα του CFF: Τρέιλερ CFF9

Καθημερινά, ο παλμός του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων θα μεταφέρεται μέσα από το CFF radio, που θα εκπέμπει – στα fm αλλά και διαδικτυακά – 7-9 μ.μ. από το studio του, στον εξωτερικό χώρο του Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Από το ραδιόφωνο θα περάσουν καλεσμένοι και θεατές μεταφέροντας εμπειρίες και εντυπώσεις.Το CFF radio αποτελεί κοινή δράση με το Δίκτυο 91,5 fm. Επίσης, μέσα από το κανάλι του 9ου CFF στο youtube, θα υπάρχει μια καθημερινή, ειδική, ζωντανή εκπομπή, η οποία θα δίνει τον παλμό του Φεστιβάλ με παρουσιάσεις, συζητήσεις και πολλές εκπλήξεις.

Στην 9η διοργάνωσή του, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων απονέμει «βραβεία κοινού» τα οποία υιοθετεί και υποστηρίζει η Fisher.

Ολες οι δράσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων είναι με Δωρεάν Είσοδο και εξασφαλίζεται η πρόσβαση σε ΑμεΑ. Για όλες τις δράσεις (προβολές και εργαστήρια) είναι υποχρεωτική η κράτηση θέσης μέσα από το σύστημα ηλεκτρονικών φορμών που υπάρχουν στο site.

Το 9ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και τα Εκπαιδευτικά του Προγράμματα τελούν υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Υποστηρίζονται από την Βουλή των Ελλήνων, από Την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου. Σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης. Αποτελούν συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του Πνευματικού Κέντρου Χανίων, των Δήμων Χανίων και Πλατανιά, της ΚΕΠΠΕΔΗΧ –ΚΑΜ. Πραγματοποιούνται με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Τα βραβεία Κοινού του CFF9 απονέμονται με την χορηγία της Fisher, Χορηγός #CFF9 – COSMOTE, έχουν τη συνέργεια των σημαντικότερων φορέων του Κινηματογράφου, του Πολιτισμού και της Εκπαίδευσης.

Το 9ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων σχεδιάζεται και επαναπροσδιορίζεται με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για την προστασία από τη διάδοση του covid19. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, ενώ κατά την είσοδο των συμμετεχόντων στους χώρους του Φεστιβάλ θα πρέπει να γίνεται επίδειξη των σχετικών πιστοποιητικών εμβολιασμού, νόσησης , self /rapid test όπως προβλέπονται ανά περίπτωση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook