«Με τη Μαριάννα Τόλη ήμασταν ζευγάρι και συγκατοικούσαμε για δύο και πλέον χρόνια στην Κηφισιά»

με-τη-μαριάννα-τόλη-ήμασταν-ζευγάρι-κ-794306

«Με τη Μαριάννα ήμασταν ζευγάρι και συγκατοικούσαμε για δύο και πλέον χρόνια στην Κηφισιά. Ηταν από τις γυναίκες που ερωτεύτηκα και θα μπορούσα να πάω για γάμο μαζί της. Ηταν μοναδικό πλάσμα». Ο Μεγακλής Βιντιάδης μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και αποκάλυψε για πρώτη φορά τον άγνωστο έρωτά του με την πρόωρα χαμένη Μαριάννα Τόλη, ένα φλογερό ειδύλλιο που κρατήθηκε μυστικό πάνω από 40 χρόνια!

Ο θάνατος της ηθοποιού και τραγουδίστριας λίγα εικοσιτετράωρα πριν μπει ο καινούργιος χρόνος έσκασε σαν βόμβα! Ο καρκίνος που την ταλαιπωρούσε την τελευταία δεκαετία τελικά τη νίκησε. Στο τελευταίο αντίο στο Α΄ Νεκροταφείο όλοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για την «αέρινη παρουσία» της καλλιτέχνιδος που λάτρευε τα παιδιά, ανεβάζοντας για περισσότερα από 30 χρόνια μόνο παιδικές παραστάσεις. Αν και η ζωή της έμοιαζε με ανοιχτό βιβλίο, ο έρωτάς της με τον γνωστό σκηνοθέτη ήταν ένα από τα κεφάλαια που σχεδόν κανείς δεν γνώριζε.«Δεν είχαμε δώσει δικαιώματα και ούτε θέλαμε να μιλήσουμε για τον δεσμό μας» μας λέει ο Μεγακλής Βιντιάδης, ο οποίος αποκαλύπτει όσα έζησε με τη Μαριάννα Τόλη, από το 1976 ως το 1978. «Με τη Μαριάννα γνωριστήκαμε λίγο πριν από την έναρξη των εκπομπών της τότε ΥΕΝΕΔ, με τίτλο “Μουσικές μεταμφιέσεις”. Με τον καιρό δέσαμε και γίναμε ζευγάρι. Ερωτευτήκαμε. Την εκπομπή αυτή τη σκηνοθετούσα εγώ. Είχαμε τεράστια επιτυχία. Η Μαριάννα Τόλη τραγουδούσε και έπαιζε. Παράλληλα, θυμάμαι έπαιζε και στο μιούζικαλ “Αννυ” σε παραγωγή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ενώ την ίδια περίοδο που ήμασταν ζευγάρι πήγε και στη Eurovision με το “Μάθημα Σολφέζ”» θυμάται ο σκηνοθέτης.

Ήταν αλήθεια ότι η πολυπράγμων καλλιτέχνις ήταν ξεχωριστή προσωπικότητα; Ο Μεγακλής Βιντιάδης απαντά: «Ηταν ένα μοναδικό πλάσμα με απίστευτη καλλιέργεια, απίστευτη καλοσύνη, ρομαντική, ευθύς προσωπικότητα, που αγαπούσε αυτό που έκανε». Το γιατί δεν έφτασαν στον γάμο το εξηγεί αμέσως μετά: «Τα έφερε έτσι η ζωή και οι καταστάσεις που τελικά δεν παντρευτήκαμε, αν και θα μπορούσαμε να φτάσουμε ως την εκκλησία. Τη λάτρευα και θα τη λατρεύω για πάντα τη Μαριάννα. Ηταν ένα από τα πολύ δυνατά κομμάτια της ζωής μου. Αλλωστε, όταν χωρίσαμε, παραμείναμε φίλοι μέχρι και το τέλος της ζωής της. Αυτό αποδεικνύει την εκτίμηση του ενός για τον άλλον» αναφέρει συγκινημένος.

Ο γνωστός σκηνοθέτης δεν πήγε στην κηδεία της και εξηγεί γιατί… «Ηξερα εδώ και μήνες ότι ήταν πολύ άσχημα και πάλευε με το “θηρίο”. Τη Μαριάννα τη λάτρευα, αλλά δεν θα μπορούσα να πάω στην κηδεία της. Από τότε που πέθανε η μητέρα μου και έζησα τον απόλυτο πόνο, δεν παρευρίσκομαι σε καμιά κηδεία, λόγω υπέρτασης και άλλων προβλημάτων που παρουσιάζω. Θέλω τους ανθρώπους που λατρεύω να τους θυμάμαι όπως ήταν ζωντανοί. Και τη Μαριάννα την αγάπησα πολύ, γιατί είχε ψυχή μικρού παιδιού» λέει σχεδόν κλαίγοντας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook