Με τεχνικές… κουνγκ φου μεθυσμένος γλιτώνει από επιθετικά σκυλιά I Video

με-τεχνικές-κουνγκ-φου-μεθυσμένος-γλ-1143206

Ο άνδρας παρέμεινε τέρας ψυχραιμίας, εξαναγκάζοντας τα σκυλιά που του επιτέθηκαν σε οπισθοχώρηση, με ψευτοκινήσεις κουνγκ-φου.

Οι περισσότεροι, αν έβλεπαν δύο σκυλιά να τρέχουν γαυγίζοντας κατά πάνω τους, μάλλον θα εφάρμοζαν την τακτική «το βάζω στα πόδια».

Ωστόσο, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ίσως μερικές κινήσεις κουνγκ-φου να είναι τελικά πιο αποτελεσματικές.

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο περπατούσε αμέριμνος στην γειτονιά του, στην επαρχία Τρι του Βιετνάμ, όταν τα δύο σκυλιά τον πλησίασαν απειλητικά.

Αντί όμως να πανικοβληθεί, ο άνδρας κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και άρχισε να κάνει κάτι κάτι ψευτοκινήσεις κουνγκ-φου, οι οποίες φαίνεται τρόμαξαν τα σκυλιά και τα ανάγκασαν σε οπισθοχώρηση.

Όπως αποκάλυψε το αφεντικό των σκυλιών:

«Ξέρω τον τύπο. Είναι γείτονάς μου και είναι συχνά μεθυσμένος. Τα σκυλιά τον γνωρίζουν, αλλά νομίζω ήταν η μυρωδιά του αλκοόλ που τα έκανε να νιώσουν ότι απειλούνται. Χαίρομαι που χάρη στο κουνγκ φου ο γείτονάς μου τη γλίτωσε, γιατί διαφορετικά θα τον είχαν δαγκώσει τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην αυλή».

«Αλλά, ταυτόχρονα, ανησυχώ λιγάκι τώρα που τυχόν κλέφτες ξέρουν πώς να νικήσουν τα σκυλιά μου χωρίς καν να τα αγγίξουν», κατέληξε.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook