Με τα… αντιφατικά δημοσιεύματα απορεί ο Παύλος Πολάκης: Τελικά το Κέντρο Υγείας Καντάνου είνει έτοιμο για εμβολιαστικό κέντρο ή όχι;»

με-τα-αντιφατικά-δημοσιεύματα-απορε-1049894

O Boυλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, απευθύνει ερώτημα στη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κα Ελένη Μπορμπουδάκη για το τι τελικά ισχύει από δύο αντιφατικά δημοσιεύματα σε σχέση με το Κέντρο Υγείας Καντάνου, το ένα από το γραφείο του πρωθυπουργού και το άλλο από το γραφείο του Βουλευτή Χανίων της ΝΔ Μανούσου Βολουδάκη.

Συγκεκριμένα αναφέρει ο Παύλος Πολάκης: «Τι ισχύει τελικά; Η απάντηση του γραφείου του πρωθυπουργού, που προφανώς ενημερώθηκε από εσάς, πως το Κέντρο Υγείας Καντάνου δεν είναι έτοιμο να λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο ή η δήλωση του Βουλευτή σας πως είναι έτοιμο και στελεχωμένο;»

Και συνεχίζει λέγοντας…: «Για να σοβαρευτούμε. Ορίστε το Κέντρο Υγείας Καντάνου ως εμβολιαστικό κέντρο! Εμείς ως κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το στελεχώσαμε και το εξοπλίσαμε! Ρωτήστε τον υποδιοικητή σας τον κ. Αγαπίου να σας το επιβεβαιώσει, που είναι εκεί η οργανική του θέση ως γιατρός! Είναι Ντροπή να φεύγουν οι Σεληνιώτες και να πηγαίνουν στον Πλατανιά και στα Χανιά για να εμβολιαστούν, όταν υπάρχει αυτό το Κέντρο Υγείας στην Κάντανο!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook