Με σύμμαχο τον καλό καιρό η παρέλαση στο Ηράκλειο! Photos

με-σύμμαχο-τον-καλό-καιρό-η-παρέλαση-στ-944133

Με την καθιερωμένη παρέλαση κορυφώθηκαν στο Ηράκλειο, οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει το κέντρο της πόλης, καθώς ο καλός καιρός είναι σύμμαχος για τους Ηρακλειώτες που θέλουν να χειροκροτήσουν τους συμμετέχοντες. Υπενθυμίζεται ότι η παρέλαση ξεκινά από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο ύψος του μνημείου Μάχης Κρήτης, συνέχεια κατευθύνεται προς την πλατεία Ελευθερίας, οδό Αβέρωφ, οδό Έβανς (αριστερά μεγάλη Έβανς) και ολοκλήρωση στην Καινούρια Πόρτα-Καμάρες (Πύλη Ιησού).  Ισχυρή είναι – αλλά και διακριτική – η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Νωρίτερα το πρωί της Κυριακής, η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου τιμήθηκε με δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, ομιλία, επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Στις εκδηλώσεις την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ «το παρών» δίνουν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, εκπρόσωποι θεσμικών και πολιτειακών αρχών, ένοπλες δυνάμεις – σώματα ασφαλείας, μαθητές – εκπαιδευτικοί, αντιστασιακές οργανώσεις, σύλλογοι και πλήθος κόσμου.Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook