Με… σουβλάκια η πρώτη χρήση του VAR στη Super League 1 | Δείτε τι έγινε στη Λαμία | Video

με-σουβλάκια-η-πρώτη-χρήση-του-var-στη-super-league-912493

Με… ντελίβερι, που λογικά μετέφερε σουβλάκια, πραγματοποιήθηκε η πρώτη χρήση του VAR στη Super League 1 και αυτό συνέβη στο Λαμία – Παναθηναϊκός (1-1).

Το VAR έκανε, λοιπόν, πρεμιέρα στην Ελλάδα και ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε το κέντρο επιχειρήσεων την ώρα που κατέφθανε η παραγγελία στο ΔΑΚ Λαμίας. Το πλάνο της ΕΡΤ από το δωματιάκι όπου ελέγχονται οι οθόνες από τον Video Assistant Referee και τους βοηθούς του συνέπεσε με την άφιξη της παραγγελίας. Με κάποιον να αφήνει μια σακούλα.

Όσο για τη φάση που χρησιμοποιήθηκε; Έγινε στο 34’, όταν και δόθηκε πέναλτι, με το οποίος ο Μακέντα στο 35’, ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι.

Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Κολοβός έκανε το σουτ, ο Πλιάτσικας έδιωξε με το χέρι με τον διαιτητή Μανώλη Σκουλά να δείχνει αρχικά κόρνερ. Ο Κομίνης που είναι υπεύθυνος του VAR του είπε να δει το βίντεο. Έπραξε αυτό, είδε το καθαρό πέναλτι και το έδωσε και ο Μακέντα.

Ο Σκουλάς συμβουλεύτηκε το VAR για κόκκινη στον Μακέντα

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο Φεντερίκο Μακέντα υπέπεσε σε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Βάντερσον Σκαρντοβέλι.

Ο ιταλός επιθετικός αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητής της αναμέτρησης, Εμμανουήλ Σκουλά, ο οποίος στη συνέχεια συμβουλεύτηκε το VAR προκειμένου να δει αν έπρεπε να αποβάλει τον ιταλό επιθετικό.

Προφανώς, ο ρέφερι πήγε στο ειδικό κουβούκλιο ύστερα από ενημέρωση του υπεύθυνου VAR, Γιώργου Κομίνη. Παρ’ όλα αυτά, ο Σκουλάς είδε τη φάση και παρέμεινε πιστός στην αρχική απόφασή του, δίνοντας εντολή να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook