Με ρόλο «κλειδί» και γραφείο δίπλα στον Πρωθυπουργό η Ντόρα στη Βουλή | Photos

με-ρόλο-κλειδί-και-γραφείο-δίπλα-στο-1339317

Το δικό της «στρατηγείο» έχει στήσει εδώ και λίγες μέρες η Ντόρα Μπακογιάννη που έχει εγκατασταθεί σε νέο γραφείο, ακριβώς δίπλα στο Πρωθυπουργικό, μέσα στη Βουλή.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέλαβε νέο ρόλο, – ιδιαίτερα αναβαθμισμένο και απαιτητικό- καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης της ανέθεσε να είναι ο σύνδεσμος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. με το Μέγαρο Μαξίμου. Στόχος είναι «να επιλύονται άμεσα προβλήματα και να διορθώνονται τυχόν παραφωνίες», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Στην πορεία προς την κάλπη και δεδομένου ότι δεν αναμένονται σημαντικοί ανασχηματισμοί, η διακυβέρνηση της χώρας φαίνεται πως μετατρέπεται σε… οικογενειακή υπόθεση, καθώς όσο οι «αναταράξεις» στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας πληθαίνουν, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη του Πρωθυπουργού να στηριχθεί σε δικούς του ανθρώπους.Και όταν μιλάμε για την Ντόρα, η οποία εκτός από αδερφή του, είναι και το άτομο με την μεγαλύτερη ίσως επιρροή αυτή τη στιγμή στην κοινοβουλευτική ομάδα, τότε η κίνηση αυτή του Μητσοτάκη είναι και στρατηγική και επιβεβλημένη για να απορροφηθούν οι εσωτερικοί κραδασμοί.

Σε τι βαθμό θα τα καταφέρει, θα το δούμε.

Άνθρωπος είναι κι αυτή…

ΖΑΡΠ…

One thought on “Με ρόλο «κλειδί» και γραφείο δίπλα στον Πρωθυπουργό η Ντόρα στη Βουλή | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook