Με πρωτοβουλία της Ντόρας Μπακογιάννη συναντήθηκαν ο Πρόεδρος της Βουλής και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Ελευθέριος Βενιζέλος» | Photos

με-πρωτοβουλία-της-ντόρας-μπακογιάνν-898214

Με πρωτοβουλία της Ντόρας Μπακογιάννη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα με τους βουλευτές Χανίων της ΝΔ και τον πρόεδρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» Νίκο Παπαδάκη.

Συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν το Ίδρυμα Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και οι προοπτικές του ως ένα δυναμικό ευρωπαϊκό ερευνητικό κέντρο το οποίο θα συντονίζει την έρευνα και τη μελέτη της ζωής και του έργου του μεγάλου Κρητικού πολιτικού καθώς και της πολιτικής κατάστασης της χώρας την ίδια περίοδο.

Ο πρόεδρος της Βουλής δώρισε άλμπουμ φωτογραφιών του Ελευθέριου Βενιζέλου από τη συλλογή του Ιδρύματος Ευάγγελου Αβέρωφ.Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως στην οποία έγινε αναλυτική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα αλλά και τις δυνατότητες ανάπτυξής του. Η υπουργός Παιδείας δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει το Ίδρυμα ώστε να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook