Με πόσα χρήματα έφυγε η Μαίη και η Ασημίνα από το Survivor

Το ταξίδι του survivor τελειώνει σήμερα 6 Ιουλίου και στον μεγάλο τελικό έφθασαν δύο δυνατοί παίκτες, ο Άρης ΣοΪλέδης και ο Στάθης Σχίζας, ενώ έως τον ημιτελικό έφθασαν και η Ασημίνα Χαστζηανδρέου και η Μαίη Εμμανουηλίδου!

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν 30 εβδομάδες στο ριάλιτι και έχει συγκεντρώσει 30.000 ευρώ.

Η Ασημίνα είναι γεννημένη το 1999. Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής, άλλα και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα.

Πήγε στο Survivor γιατί της αρέσει να φτάνει τον εαυτό της στα όρια του. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Υποφέρει όταν χάνει και παρά το νεαρό της ηλικίας της πιστεύει πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Αποκαλεί τον εαυτό της «Bob ο Μάστορας» γιατί πιάνουν τα χέρια της και θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα της στο χτίσιμο της καλύβας!

Η Μαίη Εμμανουηλίδου, η πρωταθλήτρια κωπηλασίας, έμεινε 26 εβδομάδες στο παιχνίδι, επομένως ως μαχήτρια έχει συγκεντρώσει 26.000 ευρώ.

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1997 και είναι 24 ετών. Το 2017, ήρθε τρίτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας για άτομα κάτω των 23 ετών, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Κέρδισε επίσης ένα ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Μεσογειακοί Αγώνες 2018.

gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ