Με πολύ κόσμο και με προεκλογικό άρωμα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αντιπεριφέρεια Χανίων | Video + Photos

με-πολύ-κόσμο-και-με-προεκλογικό-άρωμα-1600103

Παρουσία πολιτικών, στρατιωτικών και θρησκευτικών αρχών και εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι  της Κυριακής ο αγιασμός για τη νέα χρονιά και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Την τελετή ευλόγησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός και ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας.  

Τις ευχές τους για το νέο έτος έστειλαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

«Υγεία και δύναμη για τον καθένα από την θέση που κατέχει. Κομβική χρονιά για τα Χανιά και την Κρήτη το 2023. Ελπίζουμε να προχωρήσουν τα θέματά μας», δήλωσε ο κ. Καλογερής.

Με το βλέμμα στις εκλογές του Οκτωβρίου

Χρονιά σταθμό χαρακτήρισε το 2023 ο Σταύρος Αρναουτάκης, αναφερόμενος στα έργα που θα ξεκινήσουν και σε όσα βρίσκονται σε εξέλιξη στην Κρήτη.

Ο κ. Αρναουτάκης δήλωσε «δυνατός» για να συνεχίσει στο τιμόνι της Περιφέρειας Κρήτης, δηλώνοντας πως θα είναι υποψήφιος στις επόμενες, αρκεί να συμφωνήσουν και οι συνεργάτες του. Όπως υποστήριξε ο ίδιος, οι αποφάσεις για την συμμετοχή στις εκλογές θα παρθούν τον Απρίλιο. 

Το παρών έδωσαν επίσης, ο βουλευτής Χανίων Μανούσος Βολουδάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Αντώνης Παπαδεράκης ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Γιώργος Λυμπινάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Γιώργος Μαστραντωνάκης.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί η επίσημη δοξολογία στην Μητρόπολη Χανίων. 

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε σε υπάλληλο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

zarpanews.gr

 

One thought on “Με πολύ κόσμο και με προεκλογικό άρωμα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αντιπεριφέρεια Χανίων | Video + Photos

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ 2023 ΧΟΡΤΑΤΟ ΑΠΟ ΣΑΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Υ.Γ.:
    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΚΟΝΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 15 ΑΠΟ ΤΙΣ 31 ΑΝΩΤΕΡΩ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΖΑΡΠΑ????
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ή Ο ΚΟΝΤΑΞΗΣ ΤΑ ΕΣΚΑΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΖΑΡΠΑ, Ή Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ (ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΡΟΪΤΕΡ) ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook