Με Ναδάλ ή Τζόκοβιτς στον τελικό του Madrid Open ο Τσιτσιπάς

με-ναδάλ-ή-τζόκοβιτς-στον-τελικό-του-madrid-open-1434227

Πραγματοποιήθηκε στην Μαδρίτη η κλήρωση του Madrid Open στους άνδρες το οποίο αρχίζει την Δευτέρα με την συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ο οποίος το 2019 είχε αποκλείσει στον ημιτελικό τον Ράφα Ναδάλ και έχασε στον τελικό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς έμαθε ότι είναι στην ίδια πλευρά του ταμπλό με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Στην άλλη πλευρά είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ράφα Ναδάλ που μπορεί να παίξουν στον ημιτελικό ενώ ο Τσιτσιπάς με τον Ζβέρεφ επίσης θα συναντηθούν μόνο στους «4».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε χωρίς αγώνα στον 2ο γύρο εκεί θα παίξει με Κατσάνοφ ή Πούιγ. Στον 3ο θα έχει δύσκολο έργο αφού θα βρει τον Σβάρτσμαν ή τον Ντιμιτρόφ και στον προημιτελικό τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Στα ημιτελικά μπορεί να παίξει με Ζβέρεφ και στον τελικό με Τζόκοβιτς ή Ναδάλ. Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα συναντήσει στην πρεμιέρα του τον Οπέλκα. Ο Ράφα Ναδάλ που επιστρέφει στη δράση μετά από τον τραυματισμό του στα προημιτελικά θα παίξει με τον Αλκαράθ και ο Τζόκοβιτς με τον Ρουντ.

Το Madrid Open είναι το 2ο Masters του 2022 σε χώμα με το πρώτο, το Monte Carlo Masters, να το έχει κερδίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Πιθανοί προημιτελικοί

Τζόκοβιτς-Ρουντ

Ναδάλ-Αλκαράθ

Ρούμπλεφ-Τσιτσιπάς

Αλιασίμ-Ζβέρεφ

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook