Με μετάλλια και κύπελλα τρεις Χανιώτισσες αθλήτριες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών | Photos

με-μετάλλια-και-κύπελλα-τρεις-χανιώτι-1449949

Στο Λουτράκι Κορινθίας έγινε την Παρασκευή 20 Μάη το πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών κορασίδων (μέχρι 16 ετών) και νεανίδων (μέχρι 20 ετών).

Από τα Χανιά συμμετείχαν τρεις αθλήτριες που πήραν συνολικά 4 κύπελλα και 15 μετάλλια.

Την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η αθλήτρια του νεοσύστατου συλλόγου Κρατερού, η Μαρία Στρατουδάκη στην κατηγορία των 49 κιλών όπου ήταν πρώτη σε κορασίδες και νεάνιδες παρά τα μόλις 14 χρόνια της. Η πιο καλή της επίδοση ήταν στο αρασέ όπου ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία της με 63 κιλά.

Ο αγώνας της ξεκίνησε με μια άκυρη προσπάθεια στα 55 κιλά, λόγω απειρίας. Συνέχισε με μια έγκυρη στα 55 κιλά που ήταν αρκετά να κατοχυρώσει την 1η θέση. Απαλλαγμένη από το άγχος του αγώνα πέτυχε μια πολύ μεγάλη επίδοση με τα 63 κιλά λόγω και της μικρής της ηλικίας. Η Στρατουδάκη ολοκλήρωσε με 71 κιλά στο επολέ ζετέ, 1η στις κορασίδες και 1η στις νεάνιδες.

Πολύ καλή θέση πήραν και οι αθλήτριες του Κύδωνα, η Κατερίνα Γιαλαμαράκη στα 53 κιλά που ήρθε 1η στις κορασίδες και 2η στις νεάνιδες με 40 αρασέ και 60 επολέ ζετέ και η Αποστολία Τζαμπαζάκη με 45 αρασέ και 55 επολέ ζετέ, επίσης 1η στα 76 κιλά.

Στην ομαδική βαθμολογία Κύδωνας και Κρατερός ισοβάθμησαν στην 5η θέση στις κορασίδες με 84 βαθμούς, ενώ και στις νεάνιδες ο Κύδωνας ήταν 5ος με 159 βαθμούς.

Οι αγώνες ολοκληρώνονται στις 21 του μηνός με τους παίδες και τους έφηβους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook