Με μεγάλη επιτυχία έγινε στα Χανιά το 11ο Σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Παιδοδοντιατρικής Ακαδημίας

με-μεγάλη-επιτυχία-έγινε-στα-χανιά-το-11-855803
????????????????????????????????????

Ολοκληρώθηκαν  – το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Μαΐου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων – με μεγάλη επιτυχία οι εργασίες του 11ου Σεμιναρίου της Ευρωπαϊκής Παιδοδοντιατρικής Ακαδημίας (11th Interim EAPD Seminar & Guidelines Workshop).

Η Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία υπεύθυνη για την φιλοξενία και την διοργάνωση του Σεμιναρίου που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης  των Χανίων δέχθηκε εξαιρετικά σχόλια τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Παιδοδοντιατρικής Ακαδημίας για την άριστη διοργάνωση.

Το σεμινάριο,  ήταν το πολυπληθέστερο Interim EAPD Seminar μέχρι τώρα, όπου συμμετείχαν πάνω από 400 σύνεδροι από 38 διαφορετικές χώρες. Το επιστημονικό πρόγραμμα είχε πλούσια θεματολογία και πλέον των 120 αναρτημένων ανακοινώσεων και θα καταλήξει στην δημιουργία οδηγιών για τις ενδείξεις και τη  χρήση ακτινογραφικών τεχνικών σε παιδιά, εφήβους και άτομα με αναπηρία, για όλες τις Ευρωπαϊκές Χώρες.

Τις εργασίες του σεμιναρίου χαιρέτισε ο Δήμαρχος Χανίων, Αναστάσιος Βάμβουκας σημειώνοντας  το πόσο επενδύουν τα Χανιά σε τέτοιες σημαντικές διοργανώσεις.

Ο  Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης κήρυξε την έναρξη των εργασιών του σεμιναρίου επισημαίνοντας την αξία που έχουν οι διεθνείς επιστημονικές διοργανώσεις για την τουριστική προβολή του τόπου, τονίζοντας παράλληλα τη σημαντική συμβολή του Πνευματικού Κέντρου Χανίων στην υλοποίηση αυτών των διοργανώσεων.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook