Με μαύρες σημαίες υποδέχθηκαν το Χατζηδάκη οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ – Ένταση για τις νέες προτάσεις της κυβέρνησης | Video

με-μαύρες-σημαίες-υποδέχθηκαν-το-χατζ-994799

Ένα όχι και τόσο φιλικό περιβάλλον βρήκε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης, στην Πτολεμαΐδα από εργαζόμενους της ΔΕΗ.

Ο υπουργός έφτασε στην περιοχή το απόγευμα της Παρασκευής στη νέα μονάδα της ΔΕΗ «Πτολεμαΐδα V» και βρήκε απέναντι του εργαζόμενους με μαύρες σημαίες που τον αποδοκίμασαν.

Ο κ. Χατζηδάκης προσπάθησε να καθησυχάσει τους εργαζόμενους λέγοντας: «Όταν οι θέσεις της κυβέρνησης γίνουν κατανοητές οι περισσότεροι από εσάς που τώρα αντιδράτε θα αλλάξετε γνώμη. Σε κάθε περίπτωση είμαι εδώ γιατί η κυβέρνηση είναι έτοιμη να εμπλουτίσει τις δικές της θέσεις με τις προτάσεις της τοπικής κοινωνίας και των εργαζομένων. Και τελικά το πρόγραμμά της θα είναι πρόγραμμα που θα στηρίξει την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και τους εργαζόμενους είτε στη ΔΕΗ είτε στις επιχειρήσεις που συνδέονται με τη ΔΕΗ».

 Οι αποδοκιμασίες και τα γιουχαΐσματα όμως συνεχίστηκαν, ενώ οι δύο πλευρές αντάλλαξαν και… μαντινάδες Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ είπαν στον Χατζηδάκη την μαντινάδα:

«Θεριό δεν εγεννήθηκα, μα με θεριά τα βάνω και πάντα μου θα μάχομαι κι ας νικώ κι ας χάνω» και ο Χατζηδάκης τους απάντησε: «Ποτέ σου να μη λησμονείς τα κάτω σκαλοπάτια γιατί εκεί πρώτα πατάς και μπαίνεις στα παλάτια».

Τελικά η ένταση υποχώρησε με την παρέμβαση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ, Γιώργου Αδαμίδη.

Πηγές: Kozanitv, kozan.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook