«Με μαστίγιο και καρότο» επιστρέφουν σταδιακά στις θέσεις τους υγειονομικοί σε αναστολή στα Χανιά

με-μαστίγιο-και-καρότο-επιστρέφουν-1328230

Με κίνητρο την επιστροφή στην εργασιακή κανονικότητα και κάτω από την οικονομική πίεση από την αναστολή εργασίας και στέρηση μισθού, επιστρέφουν σταδιακά στις θέσεις τους, ορισμένοι από τους υγειονομικούς που έχουν τεθεί σε αναστολή μετά την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού στον χώρο της υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το τελευταίο διάστημα αρκετοί ήταν εκείνοι που αποφάσισαν να εμβολιαστούν βλέποντας ότι η Κυβέρνηση δεν προτίθεται να κάνει πίσω στο μέτρο της υποχρεωτικότητας, ενώ σημαντική αύξηση καταγράφεται τις τελευταίες μέρες και σε εκείνους που παρουσίασαν πιστοποιητικά νόσησης.

Υπενθυμίζεται ότι οι υγειονομικοί για να επιστρέψουν πρέπει είτε να εμβολιαστούν είτε να έχουν νοσήσει από κορονοϊό το τελευταίο εξάμηνο.

Σήμερα στον χώρο της υγείας πραγματοποιείται πανελλαδική απεργία, στην οποία συμμετέχει ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Χανίων που καλεί στις 11 το πρωί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του ιδρύματος.

zarpanews.gr

5 thoughts on “«Με μαστίγιο και καρότο» επιστρέφουν σταδιακά στις θέσεις τους υγειονομικοί σε αναστολή στα Χανιά

  1. Να εμβολιάζονται οι γιατροί αλλά να αρνούνται οι νοσοκόμες να κάνουν το ίδιο- μάλλον γιατί έχουν καλύτερη πληροφόρηση …Για τα σίδερα είμαστε

  2. Παρουσιαζουν λεει «πιστοποιητικα νοσησης» , που σιγουρα ειναι ψευδη στην πλειοψηφια τους και σιγουρα τα εχουν εκδοσει οι συναδελφοι τους που εχουν επομιστει το βαρος της δικης τους απουσιας . Για να δουμε ομως , αφου δεν εχουν εισαχθει , θα γινουν δεκτα τα πιστοποιητικα αυτα; ή η κυβερνηση θα κανει εδω τα «κλειδτα ματια» ; Γιατι αμα ειναι να δουλευομαστε ολοι μαζι ΔΕΝ θα ξεμπλεξουμε ποτε απο τον κορονοίο . Μην περνιεστε για εξυπνοι οι αρνητες. Ηλιθιοι ειστε , αφου θελετε να επιστρεψετε μεσα στην αρωστια χωρις προφυλαξη !!!!!! Και μετα λεμε για την εστιασηηηη και τους λοιπους κλαδους !!!!!

    1. εισαι τοσο κοροιδο που σε πεισανε οτι υπαρχει περιπτωση ποτε να «ξεμπλεξεις απο τον κορωνοιο»;;; λιγο μυαλο δεν εχεις μεσα στο κεφαλι σου; βρε ηλιθιο ζωον, απο τον απλο ιο της γριπης, «ξεμπλεξες» ποτέ; εισαι μαλάκας με περικεφαλαία μιλάμε! αντε χτισε καμια μαντρα ανοησιας βλημα. Πατησες το μπολι βλακα και τωρα που βλεπεις οτι ηδη οι μισοι στις ΜΕΘ ειναι εμβολιασμενοι, εχεις χεστει πανω σου; Παρτα ζωον που ακουσες το σωτηρακι και το κητσοκατι. 95% των ανθρωπων ΗΛΙΘΙΕ, ΔΕΝ αρρωσταινουν! Χαιρομαι που χεζεσαι πανω σου, ο καιρος γαρ εγγυς!
      Μπραβο στα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ του ΕΣΥ που δεν φιλησαν κατουρημενες ποδιες και ΤΙΜΗΣΑΝ τον ΟΡΚΟ τους υπο τις απειλες του καρκινωματος. Και ΜΠΡΑΒΟ τους που/αν κοροιδευουν εξυπνα το «κωλοπαιδο τον κυριακο» με ψευτικα πιστοποιητικα ωστε να ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ τους.

  3. Προς «ταξιτζη» : μην χτυπιεσαι τοσο πολυ, ετσι κι αλλιως δεν πειθεις κανεναν . Μαλλον κανας συγγενεις σου ειναι
    «Αρνητο- κατασκηνωτης» ε; Γι ‘αυτο ξερεις τοσο καλα το πως δουλευουν τα πλαστα ε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook