Με Λουκίνα ο Πλατανιάς! 1-0 τον Καραϊσκάκη

με-λουκίνα-ο-πλατανιάς-1-0-τον-καραϊσκάκ-1008705

Στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του κατάφερε να φτάσει ο Πλατανιάς, κερδίζοντας με 1-0 τον Καραϊσκάκη στο γήπεδο Περιβολίων.

Ο Γιάννης Τάτσης κατάφερε έτσι να κερδίσει τον πρώην συνεργάτη του στον πάγκο του ΑΟΧ/Κισσαμικού, με το νικητήριο γκολ για τον Πλατανιά να επιτυγχάνεται στο 87ο λεπτό χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Γιάννη Λουκίνα, ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Καπία, ο οποίος αποβλήθηκε μάλιστα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και μάλιστα φαινόταν ότι θα έληγε ισόπαλο χωρίς γκολ. Ο δε Καραϊσκάκης, που είχε περισσότερο ανάγκη τους βαθμούς προσπάθησε σε κάποιες φάσεις να φτάσει στο γκολ, κατά κύριο λόγο με τον Τσούτση που ήταν ο βασικός εκφραστής των ευκαιριών για τους φιλοξενούμενους, χωρίς επιτυχία.

Ετσι ο Πλατανιάς φτάνει τους 26 βαθμούς και, μαθηματικά τουλάχιστον, διατηρεί κάποιες ελπίδες για μια θέση στα πλέι οφ.

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών). Βοηθοί: Σταυρόγλου (Αθηνών) – Δέτση (Αθηνών). 4ος διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Κωστίκος (73′), Ψιάνος (75′), Τσαμούρης (90+2′). Κόκκινη κάρτα: Καπίας (86’)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Σούλης, Παπαδόπουλος, Κόρτσταμ, Τσαμούρης, Σαάντο, Κατσαρός (46’ Καραγκούνης), Οικονόμου (55’ Λεϊρία), Μπάμπης, Κωστίκος (77′ Βουκελάτος), Γιούσης, Λουκίνας.

Καραϊσκάκης (Γιώργος Πετράκης): Μπουργάνης, Μασούρας (88′ Κούστα), Βλάχος, Καπίας, Μέτσε (67’ Γυφτοκώστας), Ψιάνος, Καψάλης, Παναγιώτου, Χατζηστραβός, Τσούτσης, Κυβελίδης (56’ Αλμπάνης)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook