Με Κροατία η Ελλάδα για την πρόκριση στους «8» στο Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου

με-κροατία-η-ελλάδα-για-την-πρόκριση-στ-939365

Η Ελλάδα αγωνίζεται στις 21:05 στο Ρέθυμνο και τα δίνει όλα για την πρόκριση!

Και τώρα οι Κροάτες! Η Ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει απόψε στις 21:05 την Κροατία στη φάση των «16» του SOCCA World Cup 2019 που διεξάγεται στο Ρέθυμνο και θα τα δώσει όλα μπροστά στο καυτό κοινό της για την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Αντρέας Ντρένοβα και οι παίκτες είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να πανηγυρίσουν άλλη μία επική πρόκριση.

Ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της με την οποία δίνει οδηγίες στον κόσμο έκανε και η ελληνική ομάδα, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε στις 21:05 (ζωντανά από τα κανάλια Novasports.gr) την Κροατία σε νοκ άουτ παιχνίδι για τη φάση των 16 καλύτερων ομάδων του κόσμου! Πάρτε την ομπρέλα σας, ίσως βρέξει (ελπίζουμε και δικά μας γκολ!) και παρακαλούμε όχι ασυνόδευτα παιδιά στο γήπεδο. Καλή επιτυχία Ελλαδάρα μας!».

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα προκρίθηκε μέσω του 1ου ομίλου, κατακτώντας 8 βαθμών, αφού επιβλήθηκε των Λετονίας (2-0) και Χιλής (4-2) ενώ ήρθε ισόπαλη με Μεξικό (0-0) και Αίγυπτο (2-2).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook