Με κορονοϊό Μητροπολίτης Μόρφου – Αρνείται ακόμα και τώρα να κάνει το εμβόλιο

με-κορονοϊό-μητροπολίτης-μόρφου-αρν-1268740

Ακόμη ένας άνθρωπος που έχει πολεμήσει όπως ο… διάολος το λιβάνι όχι μόνο το όχι υπάρχει πανδημία αλλά και το ότι είναι απαραίτητο το εμβόλιο, νοσεί από κορονοϊό. Ο μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος.

Ο μητροπολίτης Μόρφου, ο οποίος έχει πολλάκις προκαλέσει οργή με τις δηλώσεις του, παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες συμπτώματα και υποβλήθηκε σε τεστ για Covid-19. Το οποίο τον βρήκε θετικό στον κορονοϊό.

Θα παραμείνει σε καραντίνα στο κελί του έως τις 28 Αυγούστου, όταν και θα βγεί να παραστεί σε λειτουργία και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Πατά το γεγονός πως έχει νοσήσει, ο Νεόφυτος, όπως ενημερώνει η Μητρόπολη Μόρφου, δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού…

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Μόρφου

Ιερά Μητρόπολις Μόρφου ανακοινώνει ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα ιώσεως και υπεβλήθη στο τεστ του COVID – 19, όπου και βρέθηκε θετικός.

Ο Πανιερώτατος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή από γιατρούς τους οποίους εμπιστεύεται και θα παραμείνει στο κελί του μέχρι την 28η Αυγούστου, 2021 οπόταν και θα προστεί του Πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής της Αποτομής της τιμίας Κεφαλής του Προδρόμου που θα τελεσθεί στο χωριό Πρόδρομος, όπου και θα προχειρίσει σε Οικονόμο τον εφημέριο του ναού π. Ιωάννη Δημοσθένους. Τονίζεται ότι καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας του ο Πανιερώτατος δεν θα δέχεται επισκέψεις και δεν θα απαντά σε τηλεφωνήματα. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι δεν εμβολιάστηκε ούτε και πρόκειται να εμβολιασθεί με εμβόλια για τη νόσο COVID – 19».

Η ανακοίνωση καταλήγει με μια φράση του μητροπολίτη Μόρφου: «Εύχομαι σε όλους τους ασθενούντες η Παναγία να τους σκεπάζει και να έχουν την υπομονή και την πίστη των Αγίων. Ἀνήρ δέ φρόνιμος ησυχίαν ἄγει».

Πηγή: newsit.gr

2 thoughts on “Με κορονοϊό Μητροπολίτης Μόρφου – Αρνείται ακόμα και τώρα να κάνει το εμβόλιο

  1. Όλοι οι αρνητές να πεθάνετε… Όσοι έχουν εμβολιαστεί έχουν πεθάνει σε όλο το κόσμο 10 στα 50.000.000σαν παράδειγμα να πας να κάνεις το εμβόλιο σου και σταμησε να διαβάζει αθρα και την εφημερίδα Μακελειό,,, ελεύθερη ώρα χρειάζονατο άμεσα πειθαρχική δίωξη και οι δύο εφημερίδες

  2. Πάτερ Νεοφυτε, ο γείτονας μου είναι 70 ετών, υπέρβαρος, με βρόμικο άσθμα και χρόνια και ΧΑΠ, με ζαχαρο και χαλασμένη βαλβίδα αορτής ! Κόλλησε τον ιό, ο γιατρός του του είχε κάνει το εμβόλιο της πνευμονίας και απλά του έδωσε βιταμίνες D, μαγνήσιο και ψευδάργυρο. Ούτε νοσοκομείο πήγε ούτε έκανε φαρμακευτική αγωγή. Σε 17 μέρες ήταν περδίκι και καθόλη την διάρκεια της ανάρρωσης πήγαινε καθημερινά για ψάρεμα, έκανε ψησταρια και έψηνε τα ψάρια καθημερινά και ούτε αισθάνθηκε μια μέρα ότι ήταν άρρωστος. Περαστικά και σιδερένιος. Είμαι βέβαιος ότι σε δυο βδομαδες θα ειστε πίσω στην εκκλησία και το ποίμνιο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook