Με… Κομάντα και Δράκους το Celebrity Game Night της Παρασκευής

με-κομάντα-και-δράκους-το-celebrity-game-night-της-παρ-1319973

Με ευφάνταστα παιχνίδια και τις πιο διασκεδαστικές αναμετρήσεις έρχεται το «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 22:00 στο MEGA, για να μας μεταφέρει το κέφι μιας μεγάλης παρέας.

Η Ελένη Φιλίνη, η Αναστασία Τσιλιμπίου και ο Χρήστος Στρατάκης, που πρωταγωνιστούν στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι», αφήνουν για λίγο τους παράλληλους κόσμους της σειράς του MEGA, για να αντιμετωπίσουν τον Γιάννη Σαββιδάκη, τον Θάνο Πετρέλη και τη Λάουρα Νάργες. Οι δύο ομάδες αναλαμβάνουν δράση στα παιχνίδια «Έχεις γράμμα», «Κράτα το παντελόνι», «Popped Quiz», «Πιάσε το μικρόφωνο» και «Μίλα στην κορνίζα», αντιμετωπίζουν αστεία απρόοπτα και προσπαθούν να χαρίσουν τη νίκη στον αρχηγό-παίκτη της ομάδας τους. Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Η μουσική και το τραγούδι ανεβάζουν τη διάθεση των παικτών και του κοινού. Οι Playmobeat, η μπάντα του «Celebrity Game Night», και ο τραγουδιστής Άρις Πετράκης δίνουν τον πιο feelgood ρυθμό στο παιχνίδι και παρασύρουν στο τραγούδι τον Γιάννη Σαββιδάκη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook