Με καθημερινή σειρά εποχής «χτυπά» ο Alpha

με-καθημερινή-σειρά-εποχής-χτυπά-ο-alpha-1198878

Επιμένει στη μυθοπλασία με… συνταγή ΑΝΤ1. Η νέα σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» θα αναβιώσει τη δεκαετία του ’60 και θα πάρει θέση στη ζώνη των 20:00.

Με προσήλωση στους δρόμους της μυθοπλασίας, που του έδωσαν ανοδική πνοή, θα συνεχίσει ο Alpha και την προσεχή σεζόν. Η πορεία τηλεθέασης του «Σασμού», που κερδίζει σταθερά τη μάχη στην πλέον ανταγωνιστική ζώνη της prime time, αποτελεί οδηγό για τον Alpha, που θα επιχειρήσει να «χτίσει» πάνω σε αυτά τα θεμέλια και το επόμενο πρόγραμμά του με τουλάχιστον δύο νέες σειρές, εκ των οποίων η μία καθημερινή. Για πρώτη φορά, μάλιστα, ο Alpha επιλέγει να επενδύσει σε σειρά εποχής, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε πρώτος ο ΑΝΤ1 με τις «Αγριες μέλισσες» και τη ρετρό τάση που ξεκίνησε έκτοτε στην εγχώρια τηλεόραση.

Η δράση της νέας σειράς μάς μεταφέρει στη δεκαετία του ’60 στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα μέσα σε ένα από τα πρώτα πολυκαταστήματα τύπου Μινιόν, που άνοιξαν τις πόρτες τους στο αγοραστικό κοινό. Η νέα σειρά εποχής του Alpha είναι ο «Παράδεισος των κυριών». Δεν πρόκειται για πρωτότυπο σενάριο, αλλά για φορμάτ της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Alpha εξασφάλισε τα δικαιώματα της σειράς «Il paradisο delle signore», που μεταδόθηκε επί έξι σεζόν στη RAI και αφηγείται τη ζωή και την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη αλλά και των εργαζομένων σε ένα πολυκατάστημα στο κέντρο του Μιλάνου, ενώ αντλεί στοιχεία από το μυθιστόρημα του Εμίλ Ζολά «Στην ευτυχία των κυριών» («Au Bonheur des dames»). Η ιταλική σειρά, μάλιστα, μεταδιδόταν μέχρι και πέρυσι στην απογευματινή ζώνη της ΕΡΤ2.

Ο σχεδιασμός του Alpha θέλει τη νέα σειρά εποχής «Ο παράδεισος των κυριών» να παίρνει θέση καθημερινά στη ζώνη των 20:00 ώστε να χτίσει μια καθημερινή συνήθεια, ενώ στόχος αρχικά είναι να μεταδίδονται 4 επεισόδια την εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραγωγή θα κάνει η εταιρεία του Γιάννη Καραγιάννη, που μετά τον «Σασμό» αναλαμβάνει και δεύτερη σειρά στον Alpha, ενώ υπογράφει και τις «Αγριες μέλισσες».

Η νέα σειρά μπαίνει ήδη σε τροχιά υλοποίησης, ξεκινώντας από το σενάριο και το κάστινγκ. Σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο μενού μυθοπλασίας του Alpha, συνεχίζουν για δεύτερο κύκλο ο «Σασμός» και για δέκατη σεζόν το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ενώ, όπως όλα δείχνουν, ολοκληρώνεται τον Ιούνιο το «Ασε μας ρε μαμά». Υπόλοιπο επεισοδίων υπάρχει και από τα «Νεοκλασικά», που αναμένεται να επιστρέψουν την προσεχή σεζόν με άλλα 6-8 επεισόδια. Παράλληλα, εξετάζεται και νέα δραματική σειρά για εβδομαδιαία παρουσία στο πρόγραμμα του Alpha, η οποία θα θυμίζει γνωστή ταινία.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook