«Με κακοποίησε ο πρίγκιπας Άντριου – Το σεξ μαζί του ήταν γρήγορο και αηδιαστικό»

με-κακοποίησε-ο-πρίγκιπας-άντριου-τ-962568

Για τις ερωτικές συνευρέσεις της με τον πρίγκιπα Άντριου, αλλά και πώς μπλέχτηκε στα δίχτυα του κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων του Αμερικανού δισεκατομμυρίου, μίλησε η γυναίκα, που στα 17 της χρόνια έγινε «σκλάβα του sex».

Μιλώντας στην εκπομπή, Panorama του BBC, η Βιρτζίνια Τζιούφρι χαρακτήρισε «γελοιότητες» τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν κάποιοι για να διαψεύσουν τις καταγγελίες της και την αυθεντικότητα φωτογραφίας, στην οποία απαθανατίζεται η ίδια αγκαλιά με τον πρίγκιπα Άντριου.

Περιγράφοντας μάλιστα την πρώτη φορά που έκανε σεξ με τον Δούκα του Γιορκ, ισχυρίστηκε ότι ήταν μια τραυματική εμπειρία.

Όπως είπε όλα έγιναν έπειτα από προτροπή της Γκισλέιν Μάξγουελ, της γυναίκας που φέρεται να στρατολογούσε ανήλικα κορίτσια για να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ανάγκες του Έπσταϊν και των φίλων του.

Όλα έγιναν το 2001, όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών. Μαζί με τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο και τη βοηθό του πήγε στο Λονδίνο. Το ραντεβού με τον πρίγκιπα Άντριου είχε δοθεί σε ένα νυχτερινό κέντρο για χορό, όπου, όπως είπε η ίδια, εκείνος την «έλουσε» με τον ιδρώτα του.

«Ήταν ο χειρότερος χορευτής που έχω δει ποτέ στη ζωή μου… ο ιδρώτας του έπεφτε σαν βροχή πάνω μου. Είχα αηδιάσει, όμως ήξερα ότι έπρεπε να μην τον δυσαρεστήσω, επειδή ο Τζέφρι και η Γκισλέιν είχαν προσδοκίες από εμένα», είπε.

Όταν έφυγαν από το κλαμπ, η Γκισλέιν της είπε ότι πρέπει να κάνει στον πρίγκιπα ό,τι έκανε και με τον Έπσταϊν.

«Αυτό μου προκάλεσε ναυτία. Δεν το περίμενα από ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο από έναν άνθρωπο που ο κόσμος θαυμάζει και αγαπά», πρόσθεσε η Βιρτζίνια και περιγράφοντας τη στιγμή της ερωτικής συνεύρεσης μαζί του είπε:

«Υπήρχε ένα μπάνιο και ξεκίνησε από εκεί. Έπειτα πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Δεν κράτησε πολύ η όλη διαδικασία. Ήταν αηδιαστικό. Δεν ήταν σκληρός μαζί μου ή τίποτα τέτοιο. Όταν σηκώθηκε, είπε ευχαριστώ και βγήκε έξω. Εγώ καθόμουν στο κρεβάτι και αισθανόμουν, τρομοκρατημένη, ντροπιασμένη και βρώμικη. Μόλις με είχε κακοποιήσει ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Την επόμενη μέρα, η Μάξγουελ την ενημέρωσε ότι ο πρίγκιπας είχε μείνει πολύ ευχαριστημένος μαζί της

Ο 59χρονος πρίγκιπας, όγδοος στη σειρά διαδοχής στο θρόνο, αρνήθηκε τις κατηγορίες σε μια συνέντευξη που παραχώρησε τον Οκτώβριο στο BBC, η οποία όμως ήταν καταστροφική για τον ίδιο.

Μετά την προβολή της αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή, αφού υπέπεσε σε αρκετές αντιφάσεις και ισχυρίστηκε πως δε θυμάται να έχει συναντηθεί ποτέ με την Τζιούφρι.

Εκείνη όμως επιμένει πως όλα όσα ισχυρίζεται είναι αλήθεια και ζήτησε την υποστήριξη των Βρετανών στην προσπάθειά της να λάμψει η αλήθεια.

«Παρακαλώ τους Βρετανούς να με στηρίξουν, να με βοηθήσουν σ’ αυτόν τον αγώνα, να μην αποδεχτούν (…) την ιστορία μιας σεξουαλικής κακοποίησης που αγγίζει τη βασιλική οικογένεια», είπε και πρόσθεσε:

«Δεν πρόκειται για κάποια πρόστυχη ιστορία σεξ. Πρόκειται για μια υπόθεση εμπορίας ανθρώπων, μια ιστορία κακοποίησης, μια ιστορία της βασιλικής οικογένειάς σας».

Πώς έπεσε στα δίχτυα του κυκλώματος του Έπσταϊν

Η Τζιούφρι αποκάλυψε επίσης πως παγιδεύτηκε στα πλοκάμια του κυκλώματος του Τζέφρι Έπσταϊν.

Όπως είπε, είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τα επτά της χρόνια. Αυτό την είχε τραυματίσει πνευματικά και συναισθηματικά και η φυγή ήταν η μόνη λύση που σκεφτόταν.

Έμεινε στους δρόμους, άστεγη, χωρίς φαγητό, βιώνοντας πρόσθετο πόνο και κακοποίηση. Ο φόβος ήταν αυτός που την έκανε να θέλει να αλλάξει ζωή. Έτσι όταν της πρόσφεραν μια θέση μασέζ ενθουσιάστηκε, αλλά σύντομα κατάλαβε ότι έπρεπε να προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες στον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο.

«Ο Έπσταϊν και η Μάξγουελ έδειχναν πολύ καλοί άνθρωποι. Τους εμπιστεύτηκα και τους είπα ότι μέχρι να τους γνωρίσω είχα περάσει πολύ δύσκολα, το ‘χα σκάσει από το σπίτι, είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά, σωματικά. Ήταν το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσα να τους πω, επειδή πλέον ήξεραν πόσο ευάλωτη ήμουν. Ήταν σαν να τους έδινα ένα δώρο, ήταν αυτό ακριβώς που ήθελαν και θα το αποκτούσαν. Έτσι μου είπαν να βγάλω τα ρούχα μου και η Γκισλέιν γδύθηκε επίσης. Ο Τζέφρι ήταν ήδη γυμνός και μου ζήτησαν να του κάνω πράγματα, να τον αγγίξω. Σκέφτηκα «έτσι λοιπόν είναι η ζωή». Ήταν μια γροθιά στο στομάχι. Υπέκυψα στην πραγματικότητα. Τους άφησα να με κακοποιήσουν και έκανα ό,τι μου έλεγαν», είπε.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook