Με ήττα ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Α1 πόλο ο ΝΟ Χανίων

με-ήττα-ολοκλήρωσε-τη-σεζόν-στην-α1-πόλο-1207806

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α1.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα έδωσε την Παρασκευή (16/4) το τρίτο κατά σειρά παιχνίδι, παίζοντας αυτή τη φορά στο κολυμβητήριο Περιστερίου, όπου γνώρισε την ήττα από τον τοπικό Γ.Σ. για την 13η και τελευταία αγωνιστική της σεζόν.

Το σκορ με το οποίο το Περιστέρι σφράγισε μια θεωρητικά εκτός έδρας νίκη ήταν με 8-2, ένα αποτέλεσμα που έχει λίγη σημασία για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES, μιας και η προσοχή επικεντρώνεται πλέον στην επόμενη περίοδο.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε ως αμφίρροπο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, οπότε και ο ΓΣ Περιστερίου ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1. Δοθείσης της ευκαιρίας, ο Ηλίας Μαχαίρας χρησιμοποίησε και πάλι όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του. Ειδική αναφορά μπορεί να γίνει στον τερματοφύλακα, Σταμάτη Κουτρουλάκη, ο οποίος υπερασπίστηκε με επιτυχία την χανιώτικη εστία, δείχνοντας ότι η ομάδα μπορεί να στηριχτεί πάνω του τα επόμενα χρόνια.

ΝΟΧ ANEK LINES-ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2-8

Οκτάλεπτα: 1-1, 0-2, 0-2, 1-3

ΝΟΧ ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης 1, Πολύζος, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Γουίλιαμς, Χαριτάκης, Μπογκντάνοβιτς 1, Αποστολάκης, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων, Παπαμανωλιουδάκης.

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς 2, Φάρμερ 1, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Καρούντζος, Μιρόνοφ, Κλήμος 2,

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook