Με ήπια συμπτώματα και στο σπίτι του ο πρώτος ασθενής με κορονοϊό στα Χανιά

με-ήπια-συμπτώματα-και-στο-σπίτι-του-ο-π-1021332

Με ήπια συμπτωματολογία και κατά δήλωση του ίδιου είναι καλά στην υγεία του ο πρώτος ασθενής με κορονοϊό στα Χανιά, δείτε ΕΔΩ, σύμφωνα με τα όσα είπε το πρωί στον SUPER FM 89.6 και στον Δημήτρη Παππά, η προϊσταμένη της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, κα Ελένη Μπορμπουδάκη.

Όπως είπε η κα Μπορμπουδάκη, ο 65χρονος βρίσκεται στο σπίτι του, και το νοσοκομείο Χανίων είναι καθόλα έτοιμο αν κριθεί απαραίτητο για να αναλάβει την νοσηλεία του.

Σε ότι αφορά την ιχνηλάτηση των επαφών του ασθενή έχει ήδη ξεκινήσει από τις υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας.

Η προϊσταμένη της 7ης ΥΠΕ είπε πως στην Κρήτη τα πάμε πολύ καλά σε ότι αφορά τα κρούσματα στο νησί, καθώς οι πολίτες ανταποκρίνονται και τηρούν τα μέτρα προστασίας και τις οδηγίες.

Σημείωσε όμως πως δεν επιτρέπεται εφησυχασμός, καθώς οι επόμενες εβδομάδες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Αναφορικά τέλος με την ενίσχυση του νοσοκομείο με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό η κα Μπορμπουδάκη είπε ότι ήδη κάποιοι από τους νέους εργαζομένους έχουν αναλάβει καθήκοντα, στο πλαίσιο των νέων προσλήψεων που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση για την ενίσχυση του δημοσίου τομέα της υγείας, ενώ η διαδικασία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Zarpanews.gr

6 thoughts on “Με ήπια συμπτώματα και στο σπίτι του ο πρώτος ασθενής με κορονοϊό στα Χανιά

  1. τα κοπρόσκυλα από τους δρόμους και τα Νοσοκομεία. Ηλίθιοι. Έχω κι εγώ σκυλί αλλά το έχω μέσα. Δεν κόβω βόλτες αριστερά δεξιά κάθε μισή ώρα για πιπί του. Μαζέψτε τους βλ@μμένους. Τώρα!!! Οι αρμόδιες Υπηρεσίες να κάνουν ελέγχους των βιβλιαρίων τους

  2. πόσο ανόητος μπορεί αν ειναι κάποιος που τωρα του φταίνε οι σκύλοι !!!! Τι δεν εχεις καταλαβει ; Προφανώς τιποτα…. Επί την ευκαιρία ωραίο ονομα το «μαζέψτε» ΑΝΟΗΤΟΣ εισαι και θα παραμείνεις κρυμμενος στη ανόητη ανωνυμία σου . καλά ξεμπερδέματα

    1. Τελικά είσαι ανόητος με ονοματεπώνυμο. Τι κατάλαβες εσύ βρε ζώον? Τα αληθινά ζώα δεν μου φταίνε σε τίποτα και τα αγαπώ. Το πρόβλημα της κοινωνίας είναι τα ανόητα δίποδα τα οποία βάζουν την ζωή και την ευζωία των οικόσιτων πάνω από την ζωή και την υγεία των παιδιών και των συνανθρώπων τους

  3. Ήταν να μην εμφανιστεί το πρώτο εισαγόμενο κρούσμα.. Τώρα άντε βρες αυτός πόσους άλλους έχει κολλήσει τόσες μέρες που περίμενε να βγουν τα αποτελέσματα της δικής του εξέτασης και κυκλοφορούσε στα Χανιά. Δυστυχώς, σε λίγες μέρες θα έχουμε γεμίσει θετικά κρούσματα στην πόλη..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook