Με φουλ πρόγραμμα στα Χανία σήμερα η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη – Που θα πάει, ποιους θα δει

με-φουλ-πρόγραμμα-στα-χανία-σήμερα-η-γι-1063114

Στα Χανιά θα βρεθεί σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου, στο πλαίσιο της προετοιμασία για τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, η πρόεδρος της Επιτροπής, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

Η κ. Δασκαλάκη, θα περιηγηθεί σε αρκετά σημεία της πόλης των Χανίων για αρχή, ενώ θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με υπηρεσιακούς φορείς και αιρετούς, για μια πρώτη επίσημη επαφή στις εκδηλώσεις και την οργάνωση των εορτασμών που υπολογίζονται για του χρόνου.

Συνάντηση στην Αντιπεριφέρεια

Αρχικά η κ. Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, θα μεταβεί στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή για τις εκδηλώσεις, από τις 13:00 έως 13:45.

Βόλτα στην Παλιά Πόλη και σύσκεψη στο ΚΑΜ

Στη συνέχεια η πρόεδρος της Επιτροπής, θα συνεχίσει την περιοδεία της σε σημεία-σταθμούς εντός του κέντρου, όπου θα την υποδεχτούν ο Δήμαρχος Χανίων και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και των υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα:

Θα ξεκινήσει με στάση στη Σπλάντζια, στην πλατεία και το μνημείο πεσόντων που υπάρχει εκεί. Εν συνεχεία, θα μεταβεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, όπου θα γίνει σύσκεψη με φορείς.

Η περιοδεία θα συνεχιστεί στο φρούριο του Φιρκά, στο παλιό Λιμάνι των Χανίων, με εμβληματική σημασία για την ιστορία μας, ενώ η αντιπροσωπεία της επιτροπής θα επισκεφτεί και το Σπίτι-μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα, αλλά και τους Τάφους των Βενιζέλων αργότερα το απόγευμα.

Η ανακοίνωση του Δήμου για την επίσκεψη:

«Το Δήμο Χανίων πρόκειται να επισκεφθεί αύριο Τρίτη, 14/07/2020, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, στο πλαίσιο του προγραμματισμού και της προετοιμασίας των πανελλαδικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, που θα πραγματοποιηθούν του χρόνου.

Την Πρόεδρο της Επιτροπής, κα. Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, θα υποδεχθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ) στις 14.00, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιάννης Γιαννακάκης.

Στη συνέχεια, η κα. Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στο πλαίσιο της επίσκεψης της στα Χανιά, θα επισκεφθεί το φρούριο Φιρκά, το Πολυτεχνείο Κρήτης και το μουσείο του Ελ. Βενιζέλου.»

zarpanews.gr

2 thoughts on “Με φουλ πρόγραμμα στα Χανία σήμερα η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη – Που θα πάει, ποιους θα δει

  1. Τι δουλειά έχει να οργώνει την Ελλάδα. Εδώ έχουμε φτάσει τα παιδιά να μην ξέρουν ιστορία να μην ξέρουν πολιτική του τόπου και μας έχουν βάλει σαν τα πρόβατα στο μαντρί. Οι πιο καπιταλιστικές χώρες της Ευρώπης προστατεύουν περισσότερο την ιστορία, τους εργαζόμενους, τα παιδιά από την Ελλάδα. Είναι να ντρέπεται κανείς

    Όλα για τις τσέπες τους λες και δεν ξέρουμε πως έπεσε στα χέρια του αποθανόντα. Εύχομαι να φάει πέσιμο από αυτά που τρώνε οι γέροι

  2. Kosmas : μαλλον ολο αυτο που οργωνει την Ελλαδα τελικα να ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για τα παιδια μας να ξαναμαθουν Ιστορια , αφου ολο αυτα τα περιγηιτικα happenings τους κεντριζουν τα ενδιαφερον περισσοτερο απο τις βαρετες σελιδες των βιβλιων τους , δεν νομιζεις ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook